IRC-Galleria

SyyslomaniTorstai 26.10.2006 00:29

tanne tulee syksy ja senpa takia me vietettiin viime viikolla syyslomaa pupsin, seka La|an ja Nelben kaa, jotka tuli tanne suomen sateista.
samalla tytot onnistu kuitenkin tuomaan ton syysilman tanne espanjaan, koska siita paivasta lahtien milloin ne tuli, on satanut melkein joka paiva. onneks ne sateet on yleensa vaan kuuroja, eika ne muutenkaan meian menoja haitannut.
meitsil oli ehottomasti yks parhaista viikoista taalla :DD noh, se meni aika juhlimisen puolelle, keskiviikko oli ainut paiva, jolloin ei jaksettu lahtea ulos, koska oltiin oltu malagassa bongaamassa kiharapaista-poikaa :>
Mun rakas kamppikseni pupsi aka jorge taytti vuosia torstaina. me heratettiin se aamulla lahjojen ja aamupalan kera...illalla lahettiin juhlistamaan sita aloittelun jalkeen tottakai, meil oli messis myos omaa musiikkia, semmonen musiikkisoitin, joka soittaa lou began mambo number fivea, jonka meitsi oli saanut makkarista, bileet oli pystys.
Kaikkien muistikuvat jaakin sitten tyyliin siihen :DDD
mut se,et noi synttarit meni snadisti yli, ei ollut meian syyta. jos ihmiselle tarjotaan snapseja,vodkaa, skumppaa ja siihen paalle viela ylivahva Longislandicetea, niin mikaan muu ei voi olla lopputulos :D mut oli kyl aivan sairaan kiva ilta ja onneks meil oli kamera messis, niin pystytiin ihailemaan seuraavana paivana siita kuinka esim. anniina makas keskella jalkakaytavaa x-asennossa :DDD
ja onneks laura osas huolehtia meian laukuista ;)

lauantai oli sitten toinen paiva, jolloin lahti taas lapasesta toi homma hiukan :D
meian ei ees pitanyt juoda kunnolla, mut jotenkin meille taas tarjottiin sen verran, et aiti ei ois tykannyt lopputuloksesta. meitsin oma favorit-kohta oli se,kun nelli oli lahtenyt himaan aamulla,koska sil oli paha olo.noh, laura meni vahan sen peraan, mut sil ei ollut avaimia messissa, eika nelli herannyt koomasta avamaan sille ovea. siella se oli hakannut ikkunaa ja ovea, mut nelli oli tyytyvaisena vaan nukkunut :D
laura oli sitten ovelana tyttona asettunut sikio-asentoon meian ovimatolle ja nukkunut siina monta tuntia :D sen ilme oli kuulemma ollut ihan paras,kun nelli oli lopulta herannyt paivalla avaamaan oven
...ja se miks itse talonomistajat ei olleet himassa, johtu siita,et ei oltu viel selvitty baarista himaan, eika itseasias ees tiedetty mis kumpikaan menee :D (se kylla selvisi sitten aamulla pienella puhelinsoitolla ;) ) jeps, et hyvin me vedettiin vaihteeks.

lauran ja nellin piti kuitenkin lahtea kotiin sunnuntai yol, mut me ollaan kuitenkin jatkettu tata pienta putkea. meil on menos nyt viimeinen viikko ja sen kunniaks ollaan paatetty lahtea ulos joka ilta. (kiva palata sit suomeen,ku meitsil on joku puolen vuoden kestodarra :>)
niin tosiaan, ma palaan ihan kohta suomeen, huomen varaan lentoliput :)
(et kantsii varoa, koska kohta mut nakee siella taas ;) )

nyt pitaa taas menna,en ees tajunnut et kello on hurahtanut noin paljoa.
ai niin, meista on tullut laulavia naapureiden-ilahduttajia, ma esim. hoilasin tos yks paiva rytmimunaa ihan taysia viela omilla lisa-huudahduksilla,kun avasin ovea ja eikos siina seissyt naapurin vanha rouva suoraan meian oven edessa. sitte eilen opeteltiin laulamaan kaksaanisesti aja hiljaa isi nyt vain-kappale,et huomaa tosiaan et paa ei onneks mee sekaisin siita,kun loobaa vain kolme kuukautta taal espanjas 8)

huomenna lahetaan kaymaan rhondassa, mutta talla kertaa otettiin ihan valmismatka -wonder why :p

p.s noora on maailman paras mutapainija ;)

nelbe,pupsi et La|a: EROSKI!EROSKI! no problem, why not, "HALUAN", kiharapaa, hissi, tatuoinnit paulalle, lou bega<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3, kebab, oksensin espanjan kadulle, ovimatto + kaikki muut setit mita heitettiin :D ihanaa olla normaali ;)






Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.