IRC-Galleria

äiti en tahdo mennä discoon..Tiistai 21.02.2006 17:06

Sitä alkaa pikkuhiljaa selviimään viime viikkoisesta :D
oli aivan helmi penkkarit. aamu alkoi rattoisasti, kun otso tarjos mulle ja anniinalle herrasmiehenä valdermania pukukopeissa ennen abishowta.(voin kertoo et jos viettää kolme tuntia ainoana tyttönä poikien kaa pienessä huoneessa muokaten abishow-videota, niin siin ajassa oppii kaikkee ja uutta hyödyllistä, esim. mihin voi käyttää semmosta savi-veistosta :D )
Abishown jälkeen lähettiin rekka-ajelulle, jengi oli tässä vaiheessa mukavasti tuiskeissa. illalla odotti sitten pääsy laivaan. oltiin maijun kaa hotmamoja, koska meiän tissit oli suurentunut d-kupeiks (piilotettiin meiän juomat sinne -lölölölöl :DD ..tosin pojat tunki pulloja housuihinsa... :P )

risteily oli kyl semmosta dokaamista, et meitsil on tyyliin vielkin darrassa. Juotiin putkeen koko matkan ajan (ai niin kylhän mä nukuin joku puoltuntia perjantai-aamuna ;) ). Me räpättiin minskin kaa, koitettiin titin kaa saada joku tappelee meiän kaa, meitsi leikki otsolle sammakkoa, järkättiin käytäväjatkot ja maiju pokas kapteenin :P ja sit kaikkeekaikkee muuta kivaa, oi et oli helmi reissu :D
...jos ei oteta mukaan nauhan katkeamista perjantaipäivällä siin 12 jälkeen..

tosin koko pohjis ei viuhahtanut, mitä oltiin niin ahkerasti suunniteltu mm. otson kaa :/


meiän piti jatkaa perjantaina viel alluuun porukalla, mut ylläriylläri jengi sammu heti ku pääs himaan (mä tein sankari-kierroksen viel ogelin kautta ennenkuin päädyin kotiin :D )

Miten on muuten mahollista, et joka kerta kun meitsi avaa telkun niin sielt tulee olympia curlingia? joka kerta se rillipäinen suomalaismies heittää sitä mötykkää (kuten huomaatte, hallitsen urheilutermit :D )eks niis kisois oo mtn muuta ku sitä lattian harjausta?

viikonloppu meni aika chillisti..sain herätä kivasta paikasta sunnuntai -ja maanantaiaamuina<3 :)

..ja järkättiin maijun kaa aamubileet :D

mut kiitos viel kaikille kivoist penkkareista (ja kiitos myös paulalle, u know why ;) )
lainaten mahtavaa runoilija-kinkkua: oltiin aika tuiskeissa, koska dokattiin kännissä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.