IRC-Galleria

lapland<3Sunnuntai 23.04.2006 14:26

tavoite:lapin valloitus

eilen päätty meiän viikon mittainen lapin reissu. ei hitto, minkälainen viikko oli :D
Mun reissuni lähti heti kättelyssä hyvin käyntiin,ku faija tuli herättämään mut perjantai-aamuna joskus 05.50, et "eks sun paula ois pitänyt herätä jo,ku lähette kuudelta ajamaan". ei siin sit muuta kuin jotkut seksikkäät collarit niskaan, samalla kun kävelin tyyliin autoon ;)

12h ajomatkan jälkeen ei oikein jaksanut tehä mtn (paitsi pelata tosi kivaa eläin-muistipeliä, tarkoitettu 5-vuotiaille :DD ), mut lauantaina meno oli jo ihan eri luokkaa.

päivällä käytiin moikkaamassa jannea ja sen kavereita (siitä sitten lähti tää paulan melkein lapin-puhuminen ;) ). aurinko paisto niin voimakkaasti, et jäätiin jumittamaan sinin kaa tunniks-pariks seinän reunaan ottamaan naamarusketusta, hähä :p
illalla oli tiedossa hullun poron arena. jumala oli varmaankin kuullut meitsin rukoukset, ku just sinä iltana esiintyjänä oli yö (uuh yeah, niitten kitaristi,hyyiiii :DDDDD ).
järkättiin ensiot sinillä (tai no sinipunalla) (muodonmuutos :D). ai niin, lappalaiset skidit on kyl helvetin ovelia,ku ne käy virpomassa sekä palmusunnuntaina että sit myös viikon päästä lauantaina. oli kiva yllätys,ku oven takana seiso yht´äkkiä 3 pääsiäisnoitaa hoilaamassa virpomis-lorua ...joo, noidat sai palkkioksi jtn senttejä..:G
siniltä matka jatko kohti leviä. hajoilin aika pahasti ku kesken taksimatkan jengi piti vaan jtn 10 minsan pitusii tupakkataukoja -siel oli vähän eri meininki kuin stadissa
hullun poron arenasta ei sitten sen enempää kuin että jengi tarjos siel kilpaa juotavia meille, joten lopputuloksen voi arvata :DDD hähää, aamulla sain paljon kiitoksia siitä, et olin naurattanut ihmiset melkein kuoliaiks mun stooreilla ja mut nimitettiin hauskimmaks ihmiseks..en sit kyl tiiä oliks toi loppupeleis niin hyvä juttu.. ;)

sunnuntai taittui lähinnä syöden suklaata ja leffoja (melkein en nukahtanut ;) ) jannella katellen..wonder why

maanantaina lähettiin vihdoinkin rinteisiin,ku janne diilas meille hissiliput ;)(:
aamusin oli varsinkin aivan helmi snoukata,ku rinteet oli viel ihan koskemattomia. laskettiin melkein joka päivä ja keksittiin omia hissi-lauluja ;)

yhtenä päivänä päätettiin sinin kanssa, et kai se nyt oli pakko lähteä hiihtämään,kun kerran lappiin asti oltiin tultu.ei siinä sitten muuta kuin sukset jalkaan ja menoksi. kelattiin, et vois vetää semmosen 5 kilsan roundin,ku oltiin oltu aluksi kuitenkin mäessä.
noin 2 minsan hiihtämisen jälkeen molemmat tytöt makas ojassa, sukset ristissä :DDD
ei kuiteskaan haluttu luovuttaa heti kättelyssä, vaan jatkettiin hiihtämistä (tai no, jos sitä hiihtämiseks pysty ees sanomaan :p )
räpiköitiin semmonen 10 minsaa eteen päin,kunnes tultiin siihen tulokseen,et käännytään takaisin ja unohdetaan,et ikinä ollaan ees nähty suksia :D et se 5 kilsaa muuttu semmosek tsägäl 1 kilsaksi..sori äiti,mä en seurannutkaan kirvesniemen jalanjälkiä ;/

torstaina oli vuorossa taas levi.saunottiin (voiko olla parempaa kuin kylmä siideri suoraan saunan jälkeen terassilla) ja lähettiin alottelemaan taas sinille. (pepen bileisiin, oltiin kännykässä). maija vilkkumaa oli esiintymässä (aina oon niin kaunis) ja ilmanen viina virtasi jälleen ;> oli aivan helmi ilta, lukuun ottamatta seuraavan päivän fläshbäggejä -hahaa :D

perjantaina vietin elämäni villeimmän -illan muonion nuoristalolla tippalassa :p
seuraavana aamuna olikin sitten aika lähteä kotiin. tuli kyllä vähän haikea olo jättää kaikki ihmiset sinne.
koti-matkalla edistyin leonardo da vincin koodissa semmoset 30 sivua -kiitti näistä :D
oli niin mahtava viikko, et odotan jo innolla ensi talvea. must tuntuu, et mun vatsalihakset on saaneet vuoden treenit etukäteen sillä naurumäärällä mitä sain lapissa :)

..niin ja kiitos maijulle, joka ymmärsi mun puhetapaa espoossa :DDD

lopputulos: tehtävä suoritettu..ainakin hiihtämisen kannalta ;)

p.s se oli läppä, mut nyt käyn ostaa tee-saippuaa


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.