IRC-Galleria

LauantaiSunnuntai 29.11.2009 22:48

Mulla oli villi lauantai. En jaksa puhua perjantaista koska se ei ollut niin hienolla tavalla villi.

Tässä tulee valitusosasto jonka jälkeen on iloiset asiat!

Ensinnäkin mulla oli maailman ärsyttävin nainen asiakkaana.
"Anteeksi mutta tulin tänne s-markettien sipsipussin takia ja teillä ei ole sitä sipsilajiketta!!! Voitko käydä katsomassa onko sitä varastossa?"
"Joo valitettavasti kaikki työntekijät on nyt kassalla koska on ruuhkaa, niitä tulee varmasti ensi viikolla."
"No tuo ei kyllä mua hirveesti auttanu, kutsu nyt paikalle joku joka tietää jostain enemmän!"
"Kaikki on edelleen tässä kassoilla"
"No, EIPÄHÄN TARVITSE ENÄÄ TÄSSÄ KAUPASSA ASIOIDA"
"No, säästyypä mun mielenterveys ehkä hetkisen pidempään sitten"

SIIS MIKÄ TYYPPI. Seisois ite kassalla 7 tuntia hinkkaamassa kortteja siihen laitteeseen (ja veivaamassa 6 eri korttia kaikilta juopoilta joilla ei oo ees 30 senttiä tilillä eikä pullopantti riitä... agaga)

No mutta iloisiin asioihin !
Eilen:

- Join Stellan juomia koska Stellalla oli synttärit (näetkö yhteyden?)
- Olin pukeutunut liian tiukkaan ja ilmeisesti todellakin erittäin liian lyhyeen hameeseen, joka myöhemmin syöksi Ogelin ghettoviikinkimiehet hurmiotilaan
- Leikittiin härkätaistelua, olin selostaja. Tosin sanat loppui kyllä kesken siinä vaiheessa kun Otso alkoi toden teolla tanssia sen härän (=Jukan) kanssa.
- En pystynyt istumaan sen mekon kanssa. Olin täysin vakuuttunut että mekko on lyhentynyt puolen vuoden aikana. Uskon niin edelleen.
- Jukka onnistui onnittelulaulussaan yhdistämään kamelit ja Stellan. En ymmärrä vieläkään miten se on mahdollista.
- Mentiin jatkoille Ogelikseen jossa tosiaan oli vakioasiakkaina viikingin näköisiä keski-ikäisiä. Kysyin yhdeltä vilpittömästi tupakkaa ja sain varsin karun vastauksen "jos saan kattoa sun hameen alle ==)"

Näitä lisää kiitos hei. Huomenna istun tuskaisen tunnin matematiikan kokeessa piirtelemässä aurinkoja ja kukkasia.
25.11.2009 22:35 <peik> ah vedin tänää nii pohjat töissä ku joku poika puhu sillee hassusti mulle (se oli ulkomaalanen) ja luulin et se feikkas mut se puhuki oikeesti sillee ja mä puhuin sille samal taval takas... se tais loukkaantua... se taitaa usuttaa mafian mun perään..


Joo ei lisättävää, voisin ampua itteni

Sunnuntain suuria ajatuksiaMaanantai 23.11.2009 01:05

Pohdin tänään sanan tiskirätti merkitystä (koska eihän sillä ole mitään tekemistä itse tiskien kanssa. Sitten mua valaistiin sanomalla, että sillä pyyhitään TISKIpöytää. KUINKA TYPERÄÄ. Keittiörätti on valaisevampi sana).
Sitten pohdin sitä, että miten ihminen eli minä voi olla niin nolo. Siis olemukseltaan, ei edes tekemisiltään mikä on musta hiukka säälittävää. Se tarkoittaa siis sitä, että mun pelkkä olemassaolo on noloa! Olen siis naurettava koko ajan.
Laskeskelin 1+1-laskuja ja totesin että kuukaus niin mulla on loma kaikesta ! Kuinka jeejeejeee siistiä. Lunta. Pakkasta. Huurteista juomaa. Savua ilmaan. Ah kyllä.
Alkaa mennä kyl jo vähän huolestuttavaks tämäkin kirjoittelu........... Kohti uusia hämmennyksien hetkiä! Hämmennysten hetkiä... eiku.

Ilmankos :DSunnuntai 22.11.2009 02:05

Danté sanoo:
miks tää juttu ny ei toimi, tää meiän yhteys, pitäskö käydä pariterapiassa?
tai jotai
Sarppuli sanoo:
ehkä :/
varataan aika
Danté sanoo:
sipi vois jeesata
joo
:/
tunnen perheterapeutin
jos otetaa lapsetki mukaa
Sarppuli sanoo:
onko meillä lapsia

Heräsin tänäänSunnuntai 22.11.2009 01:33

ja huomasin että Apa ja Sipi nukku mun lattialla tyynykasassa. Olin ilmeisesti sammunut sänkyyn ja valloittanut sen aivan itse <3
Lähdin töihin ja jätin lapun että syökää ja juokaa jos tulee tarve ja kun tulin takasi niin pöydällä oli söpö lappu:

"KIITOS HUOLENPIDOSTA JA LÄMMÖSTÄ.
SORTSI, KUN EI VOITU JÄÄDÄ ODOTTAMAAN KOTIINPALUUTASI.
JUISSI-MEHU OLI HYVÄÄ.

T. SIPI JA LEUKAPUOLI-ANTTI =)"

Jos joku ei ole vielä huomannutTorstai 19.11.2009 01:21

niin aaaa mä rakastan esiintymistä !
Maailman eniten fiilis laulaa. JEe. JEeeeEEEEeeeeeee!
Ja viikonloppuna rysähtää.

Pekan perjantaiPerjantai 13.11.2009 16:21

Aaa olipa eilen meininki!
Viimenen Gloria Sibiksessä varmaan ellen pakota jotakuta ottaa mua niiden proggiksiin ens vuon MUAHAHHA.
Olin niin tulessa lavalla ettei mitää järkeä! ahh ahh kyllä! en kyllä kuullu itestäni yhtään mitään mutta sehä ei menoa haitannu, vissiin päinvastoin koska olin kuulemma vetäny erittäin itsevarman oloiset soolot hahaha! :D pitänee rueta laulaa korvatulppien kanssa....... oli kyllä hieno fanijoukkokin Pekan perjantailla että ! <3___<3 jeejjee! Ens keskiviikkona lähtee lisää Stevie Wonderia, be there ;)

TERVEISIÄ OULUSTA!!!Torstai 15.10.2009 22:06

Oltiin tosa Oulun yössä....

Roadtrip to Luleå !Torstai 08.10.2009 13:53

Lauantaina starttaa auto ja kaarretaan Oulusta Tornion kautta pysähtyen (ja taas hieman olutta sipasten) Luleåån! Aaa jeee kui kivaa <3 Olen innoissani. Hei vaan ruotsalaiset miehet !
Huomenna pääsee taas kikkailemaan noiden junien kanssa. Yritän selvitä ilmaseksi mutta jos menee maksun puolelle nii se 13 euroa vois olla ihan kohtuullinen. Kuka maksaa oikeasti Helsinki-Oulu välistä 40 euroa???? En minä. Käytän sen rahan oleelliseen mieluummin : DDD

Vois lähteä kouluun syömään.... Hm!

Olen pelleLauantai 26.09.2009 16:05

Luulin aluks että saan Ruotsista jonkun A:n tai B:n koska en laskenu kuuntelua mukaan :D:D:D:D oon urpo. Mut hei C tulee varmasti, oon niin ilonen <3333 se oli mun tavotekin.

JA tosiaan eilen ei pitäny taaskaan juoda olutta mutta mascottiin päädyttiin ja siellä myös kallisteltiin. Tutustuttiin kivoihin soittokuntalaisiin ja sosiologiin, näin kaikkia kivoja tuttuja, Visu oli maailman eniten naamat ja kerto jotai tosi huonoa vitsiä, minkä loppua en muuten muista, koska pilasin sen vitsin hahhaa ! Ja Anssi oli myös tosi naamat, se laulo mulle jotain biisiä suomeks yhtäkkiä. Onneks en lähteny swengiin, ois lähteny uusintakierros Sorry seems to be the hardest wordista.... :S Ei hyvä ei hyvä!

Ainii ja jammmailin taas päissää meidän opiston kitaramaikan kanssa :--DD einäin ! Mut onneks se on hyvä tyyppi hehe.

Ja tässä 3 tunnin päästä pitäis ajaa järvenpäähän, voi jeesus kristus mä tuun tappamaan ihmisiä :S tai ehkä ne jäken amikset tappaa mut siellä :S hei apua?