IRC-Galleria

Eilisten sekavien fiilisten ansiosta en ihan hirveen hyvin nukkunu...olin sitte koko aamun ihan kujalla, ja päätin käyä opolta kyselemäs noita ammattikorkeajuttuja...lupas huomena sit auttaa täyttämään ne hakupaperit. Jotain musa/kulttuurijuttui vois miettii.

Sit sain kuulla että ei menny hissan ja yhteiskuntaopin kirjotukset läpi... Että way to go! Tosin Antti kiels mua masentumasta siitä, sano vaa että mieti sitä rokkibändiä. Noh, kyllähän mä vähän masentelin sitä...koska jos en sais ees kompensaatiopisteil läpi niitä kirjotuksia, niin jatko-opiskelu siirtyis tyyliin vuodel? Ei olis hirveen houkuttelevaa syksyl mennä uusii jotai hissaa...ku vois olla jossain muussa kaupungissa opiskelemassa jotain mikä oikeesti kiinnostas?!

Mutta jälleen kerran armo kävi oikeudesta, sain kuulla, että ruotsin kirjotuksista tuli tasan 200 pistettä. Viime syksynä se oli M:n raja. Eli valoa tunnelin päässä?

Mikäli siis hissasta ja yhteiskuntaopista tulee I- niin tartteisin 16 kompensaatiopistettä, jos tulee I niin tarvii 14 ja jos se on I+ niin tartteis 12 pistettä. Äikästä nyt sitte on tulossa joko M tai E, eli sielt sais 5 tai 6 pistettä, jos ruotsi pysyis M:nä, niin siitä tulee 5, sit pitäis sada enkusta M tai E niin saan hissan ja yhteiskuntaopin läpi o/ Että sitä odotellessa.

Muuten kyllä tää päivä on ollu aika semi jees...siis ku ei oteta huomioon tota että reputin, c'mon, kahet kirjotukset. Lueskelin koulul hyppäril Lauran kirjaa, ja sain oikeesti nauraa ääneen, tosin välillä teki kyllä myös mieli itkeä? Hemmetin hyvä kirjottamaan!

Mutta nyt, huomista odottaen jatkan piikitettävänä olemista. Tai no, ei muhun oo onneks neula osunu, Johanna osaa hommansa noitten rastojen kanssa, ja pistää vaan itteään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.