IRC-Galleria

Sukan sanoin: "Vai niin" :DSunnuntai 03.05.2009 07:21

On sitten Vääksyn reissu ohi. Highway Hill Saloon on todella mukava ja rento paikka! Omistajat on aivan ihania!! Sinne on pakko päästä uudestaan käymään :)

Ja olipahan muuten kisat...jännitti aivan perkeleesti, suurimmaks osaks sen takia, että en ollu varma toimiiko ääni kun sen kanssa on viime aikoina ollu vähän ongelmia... Kilpailubiiseinä Bonnie Tylerin It's a Heartache ja Procol Harumin A Whiter Shade of Pale. Tosiaan pari naiskilpailijaa loi mulle helvetinmoiset paineet.

Jännitin siis ennen esitystä, mutta kun pääsin lavalle ja biisi lähti soimaan, niin kas kummaa, kävi taas "vanhanaikaset", eli suurin jännitys hävis johonkin, vaikka se palaskin sitten taas tärinänä heti laulun jälkeen :D en meinannu millään uskoa korviani ku kuulin ne aplodit :DDD Sama juttu toisen biisin kanssa. Pasi (karaokejuontaja) päätti sanoa muutaman sanasen ennen ku lähti Tyler soimaan:

P: "Ennen ku laitan levyn pyörimään, niin mä haluan kiittää kun valitsit tän biisin. Mä tykkään tästä tosi paljon kun tässä on alkuperänen tausta."

Mitäpä siihen voi sanoa? :D Hymyilin nätisti ja hukutin itteni siihen biisiin (jonka jälkeen Pasin piti taas kommentoida)

P: "Sehän näytti ihan siltä ku Bonnie Tyler olis ite lavalla lip-syncannu tota biisiä." :DDD

Tuomari sitten piti pienen puheen siinä ensimmäisen kierroksen jälkeen... Kertoili, että mihin asioihin kiinnittää huomiota arvioinnissa ja kertoi myös omia näkemyksiään laulajien tasosta.

T: "Näillä kaikilla semifinalisteilla on perus laulupohja ihan OK, mutta miehistä pitää mainita yksi persoonallisen äänen omaava laulaja, ja hän on Reko. -- Ja kun näistä persoonallisista äänistä puhuin, niin myös naisista löytyi yksi hyvin persoonallinen raspiääni. (osoitti minua) En tiedä onko se aito vai Hollywoodia, mutta pidä se."

M: "Kyllä se aika aito on!"

T: "Tässä kovasti mietin, että pitäisikö näitä nuoria persoonallisuuksia tönäistä hieman eteenpäin. Kannattaa ottaa yhteyttä harrastelija levy-yhtiöihin, minäkin tunnen monta karaokelaulajaa, jotka ovat sitä kautta julkaisseet oman levyn, jolla on parisenkymmentä laulua. Siinä olisi yksi tie."

Tässä vaiheessa alko jännittää ihan tosissaan? Ja tottakai toivot omasta jatkoonmenemisestä nousivat hieman korkeammalle, mutta sitten taas toisen kierroksen alussa iski se perus itsekritiikki päälle ja totesin, että ei mulla ole mitään jakoa finaaleihin, kiitos ja anteeksi.

Jälkimmäisen kierroksen jälkeen Pasi sitten ilmoitti, että koska kaksi naislaulajaa oli tullut tasapisteisiin, heidän pitäisi vielä laulaa kolmannet biisit. Meinasin ruveta hyperventiloimaan. Sen sijaan, että olisi pitänyt miettiä vielä yksi biisi, sainkin jäädä istumaan paikalleni. Taas iski paniikki, enhän mä suinkaan olis voinu päästä suoraan finaaliin.

Meni pitkän aikaa, ennen ku tuomari lopulta asteli mikin kanssa lavalle, Pasi vanavedessä, julistamaan tuomion. Totta kai aloitettiin miehistä, koska naisten sarja oli paljon tiukempi ja meitä haluttiin pitää jännityksessä viimeiseen asti :D Molemmat jatkoon menneet mieslaulajat olivat kyllä aika hyviä.

Sitten tuli se kohtalon hetki, mitä olin odottanut ja pelännyt. Anni ja Tommi istu mun molemmin puolin, kumpikin puristi mua kädestä ja mä tärisin niitten välissä.

P: "Ja naisista ensimmäisenä jatkoon menee... Mira Svartsjö."

Kädet lens kasvoille samantien ja Anni pomppas vieressä pystyyn, kiskoen mut mukanaan ylös, ja passitti mut lavalle käteltäväks. Sain vielä halaukset jatkoon menneiltä miehiltä :) Tulosten julistamisen jälkeen totta kai finalistit laitettiin laulamaan duettona källibiisi :DDD Keltainen jäänsärkijä /thumbs up. Sen jälkeen sitten jutustelemaan muiden finalistien, tuomarin ja Pasin kanssa.

Vihdoin ja viimein kun päästiin lähtemään takaisin Lahteen päin, niin kävin vielä kiittämässä Pasia hyvistä säädöistä, ja lupasin että tullaan uudemmankin kerran laulamaan. Pasihan toivotti meidät tervetulleeksi ja halasi vielä ennen kun lähdettiin. :)

Siitä sitten Taalaan kattomaan Suomen peliä, mikä onnistu vähän masentamaan. Tavattoman nihkeetä peliä...tätä menoa otetaan maanantaina Kanadalta turpiin 10-0?? Mutta onneks sitäkään masennusta ei kestäny kauaa, hengasin Tommin, Sukan ja Jartsin kanssa :) ja läppä lens :D Sukan kanssa ku oltiin röökillä niin päätin sitten heittää kissanpentuilmettä kehiin with *nyo* Sukkahan hajos samantien ja pyys varmaan kymmenennen kerran jälkeen lopettamaan ja totesi että oon sulonen olento ja että se pitää musta? :DD

Mutta joo, eiköhän tässä pitäis lähteä nukkumaan....jaksais huomenna, tai siis tänään, tehdä vielä kuvistöitä, että nekin sais joskus tän elämän aikana valmiiks :D

16.5. sitten Leppävirralla rokataan!

Yöt :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.