IRC-Galleria

penniliini

penniliini

kiivetään sit perse edellä puuhun

Minusta ei saa kaupunkilaistaKeskiviikko 13.08.2008 00:29

Vihaan, vihana, vihaan niin suunnattomasti shoppailua. Kuinka jotkut osaavat ostaa itselleen sopivia vaatteita, kuinka he edes löytävät niitä ja milläs ne vaatteet maksetaan?

Tällä hetkellä täällä saksassa minulla on 4 toppia(tosiaan ihan kesävaatteita), 3 T-paitaa, 1 villapaita, 2 hupparia (kiitos Helenalle toisesta, sain koti hupparin siitä), 2 ohutta pitkähihaista (Onneksi Helenan vaatekaapin siivous tuli vasta nyt, ei tarvi ollakaan alasti kun vaatteet on pesussa), niin ja paitapuolta on vielä pontso. Alaosia onkin sitten 1 farkut, 1 mustat siistis housut, 1 gollegehousut, ja 1 pyjamanhousut. Sit on sitä tiesti yöpaitoja kolme. Onneks nää Saksalaiset vaan tuppaa pynttäytyy aamusta jo ja täälläkin porukkaa ravaa. Eli ei ihan suomalaisilla lökäpöksyillä täällä niin vapaasti vois vedellä, muutakun kotihommissa, siivotessa. Olen varmasti hurmaava näky saksalaisista vieraista :)

Onneks täällä perheessä pestäänkin sit vaatteita joka toinen/kolmas päivä ja talvella ne vaatteet sit kuivuukin kellarissa pari/kolme päivää. Että siitä voi kukatahansa laskea ettei nuo nyt ehkä niin riitä. Hyvä idea lähteä Saksaan melko tyhjällä laukulla ja vähillä vaatteilla kun ei osaa sit täällä ostaa mitään. Noo kyl täs ennen talvee jotain kolttuja pitää ostella. Ainakin toiset kengät :) alusvaatteita ja sukkia sentään on riittämiin ja 2 takkia lähti matkaan.

Ja tänään Wiesbadenissa. Mä en jaksanut ettiä mitään, tai mulle siellä oli liikaa ihmisiä, ilma oli huono, kengät painoi. (niin siis mukana on tasan yksi kenkäpari) Että näin täällä. Ja mistään en löytänyt mitään mitä ois voinut hetkee kauempaa harkita ostavansa. Mikä tätä maailmaa vaivaa kun kaikissa T-paidoissa on helkutan iso kaula aukko tai sitten ne on niitä vaatteita joiden kanssa pitäs käyttää legginssejä (siis legginsseisssä ei oo muuta vikaa mutta itse en sellaisia halua pukea, ei mahdu ainakaan vielä mun ajatusmaailmaan)

Tää onkin sitten niin helppoo olla tämmönen vaikea minä. Ja kyllä minä sanon että minusta on ihan mukava vaan olla täällä kotona eikä kokoaikaa juosta jossain. Mukavasti täällä itselle selviää lisää itsestään. Opettavaista. Ah kun vuoden päästä sitten tulen suomeen ja siellä saa kävellä rauhallisin mielin parin kilsan matkat kävelyteillä joilla oikeesti mahtuu käveleen.

Mutta siivoaminen on mukavaa, siitä pidän. Ja tavaroiden järjestely. Ruuan laittoakin rakastan (se nyt ei ollut uutta tietoa).


huoh mikä väsymys on nyt. Mutta saksan kielikurssin testiä tekee et saan valittua oikean vaikeusasteen, niin ja sit pitääkin alkaa nukkuu ajoissa ettei seittämältä taas nouse silmät sirrissä ja puol unessa. Eväiden teolla aamu kyllä alkaa, että hyvähän se jo lapset saa sit koulussa/tarhassa ihan leipää eikä tiskirättejä (en ihmettele vaikka niin joku aamu tekisin)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.