IRC-Galleria

penniliini

penniliini

kiivetään sit perse edellä puuhun

Viimeinen tiistai SaksassaTiistai 16.12.2008 18:37

Sääntö numero yksi: Älä unohda onnitella syntymäpäivänä heti aamulla!

Juu eli hostmaman synttärit pikkuisen unohtui. Tai tiesin et ne on tänää mut niih, emmä nyt uskonnu et ne kauheesti mua hetkauttaa ja kortti kyl oli ajatuksenakin ihan tehä. Syntymäpäivää koko päivä. No aamulla kun herään vähä myöhässä (uskotteko et vaikee nousta näin viimeisinä aamuina) ja tyylii kiireellä tekeen lasten eväitä. Huomaan et kappas ne on vissii juhlinut täällä jo, siis näillä täs perhees on tapana koko perheellä ja aupairit mukaan lukien kuulema juhlia aina aamusiin. Laulaa, antaa lahjat ja onnittelee. No ekana kuulinkin sitten tuosta asiasta, ei tullut herättää hostmama kun luuli et oltiin hostisän kaa jotain sovittu etc. Mutta minun siis ois pitänyt olla vissii siinä mukana, sillei asia ilmaistiin, tosin en ollut tietoinen. En osannut kuvitellakaan että aikuisen joka ei täytä pyöreitä niin synttäreitä juhlitaan heti aamulla perheen kesken.

Noooo siinä sit laittelen eväitä sillekin töihin. Jotenkin oli päässyt unohtumaan nuo sanat: "Paljon Onnea!" Siinä sit jotain jutellaan ja no sit en tiedä ehkä kummastelevan oloisena katselin sitä hyörinää siitä miten pitää viedä aamupalaa töihin, se on täällä tapa. Kysyi et eikös suomessakin oo tapana viedä kakkua tai jotain sillo töihin. No mullei vielä oo asiasta kokemusta, mut uskoisin ettei, kertokaas mulle työ muut viisaat?

Sit jossain vaiheessa.
"Onko teillä ees yleensä tapana onnitella"
"Jooo-o kyllä, sitten kun keitetään kahvit jne. Aamulla ei mitenkää juhlita"
"No miksi sä et sit onnitellut mua aamulla, pitääks tää nyt ottaa jotenkin henkilökohtaisesti."
"oho, paljon onnea, ei mitään henkilökohtaista, se vaa jäi siinä ku oli muuta puuhaa."

Noh, aika sydämettömältä ihmiseltä tuntuu nyt. Kyllä kortti on ollut ajatuksissa muttei oo ehtinyt räpeltää. En kyllä oo noin suoraan puheeseen tottunut. Tuon ymmärtäisin paremmin jos tuota ois kysytty illalla kun tuun koulusta, eikä heti aamusta kun oon ollut hereillä 1,5 tuntia. Kyllähä se niin on et aina pitää kaikki tehdä heti. Huoh, noh kohta kotiin, pian kotiin.

Menimpäs muute eile ostaa kilon suklaata vielä :P Pittää iskee vaa enemmä tavaraa kaverin laukkuun. Se on niin et omat kassit täynnä tuliaisia ja joululahjoja, jälkijunassa tulee puhtaita vaatteita vielä :P

Tänää onkin sit viimeinen kielikoulu, ihana nähä vielä kaikkia ja päästä tuulettuu vielä. Vaikka voisin mä samantien jo lähtee kotii. pitää muistaa kysyä tänää tuolla Hofheimis et paljo maksaa taksi sieltä lentokentälle. Tuntuis mukavammalta kulkee vajaan 30 kilon kanssa rauhalliselta asemalta taksiin ja taksista lentokentälle kun vaihtaa Frankfurtin pääjuna-asemalla täydestä junasta täydempään junaan ja purkautua ulos lentokentällä. Noh kattelee paljo sanoo kuski hinnaks.

se on muutes kuulkaa sitten enää 3 YÖTÄ, kolme pitkää yötä, kolme vaikeaa heräämistä. 2 kunnon työpäivää, joista toinen vissii kokopäivä hommia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.