IRC-Galleria

penniliini

penniliini

kiivetään sit perse edellä puuhun

Minnes laukut jäi?Lauantai 20.12.2008 11:40

Olipas oikein reipas ja säpäkkä kotimatka. No matka alkoi S2:lle ja vaihdoin S8 päärautatieasemalla. Eihä tuo S8 ollut kuin täysi ja oikein rupuvanhan juna. Siinä sit laukkui kaa seiso ovien eessä, samassa välikössähän oli vielä kolme muuta seisojaa, joista yhdellä oli pyörä ja toisella kanssa hieman kantamuksia. Ei kukaan enää sitten niistä ovista päässytkään sisälle.

Lentokenttällä sit ihan alhaalta ihan ylös sitten rullaportaita, kyllä hiki virtas kun skylinelle pääsi. Sit tiesti tää tosi maalaistollo käveli laukkujen kaa eka väärässä hallissa ties kuin ja kauan. Sen jälkeen sit istuinkin ja odottelin koulukaveria. Yhdessä chek-in. Laukut painoi muuten 20,1kg. Kaverilla hieman enempi eikä sillekää sanottu mitään.

Sit tytöt ettii turvatarkastuksen. Nooo siellä reppu auki, läppäri erikseen, kaikki taskut tyhjäks, kellot kaikki pois. ja portista läpi: piiip. sit vaa sellaseen kopperoon, kädet levälle ja kunnon tarkastus. kyllä se kaikki metallit sit sai piippaa, ja kengät meni vielä valaisuun. Hyvä valinta nuo saappaat muutenkin, mut jeah.

Nooo sitte väärälle portille oli opastettu, ei oltu ainuat. Iha ajoissa oltiin kyllä sit portilla. Koneeseen vaan alko lastauskin siihen aikaan kun sen piti lähteä. Mikäs siinä, sitten vihdoin koneessa. Kattoo et jooo arvioitu laskeutumis aika alkaa lähetä tuota jatkolennon aikaa aika uhmaavasti. Seuraavana kuulutus: tultiin myöhässä jo Frankfurttiin ja nyt ollaan puolisen tuntia jo myöhässä, niin ja meille seuraava vapaa ilmaan nousu aika on arvioitu puolentoista tunnin päähän. mutta me laitettiin ready kutsu, nyt vaa odotetaa ja katotaa mitä käy. Tuntuipa siinä vaiheesa tosi hyvältä. Kuitenkin onneks päästiin melko pian ilmaan. sit jännää et pääseekö jatkolle, soittivat ne koneesta kentälle (ei oltu ainuat jatkolaiset jonnekinpäin)

Noo kone oli 10 min ennen kun jatkon piti lähtee Helsinki-vantaalla. Sit juosten portille joka annettiin Saksasta. SE oli VÄÄRÄ. ja juosten taas takaisin sinnepäin mihin kone oli tullut. Päästiin koneeseen, naama punaisena ja oikein läkähtymispisteessä. Kuopion kone vallattu. Seuraava kuulutus: Odotettiin jatkolaisia ja nyt päästään lähtee kun siivet on eka käsitelty. Sää Kuopiossa ei ole kovin hyvä lentämisen kannalta, mutta vielä voidaan laskeutua. Lähetään katsomaan että päästäänkö laskeutumaan.

Päästiiin laskeutumaan kuopioon, mutta laukut sit nyt jäi kuiteski jonnekin. KYllä siellä kovasti sanoivat et sit huomenna tulee laukut. Laukkuja tässä odotellessa siis. Ja minäk kun olin jo helsingissä näkevinäni että ne ois meidän laukut vielä tuonut. Ei sit, mutta ei siellä ole kuin joululahjat ja vaatetta. Onneksi nyt tuli kotiin ja tänne olikin jäänyt enemmän vaatteita kun olin ajatellutkaan.

Suomi on ennallaan, koti on koti ja kaikki on hyvin. Ah tässä voisi jouluun jo alkaa laskeutua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.