IRC-Galleria

pienenpieniOtus

pienenpieniOtus

ei olekaan niin suuri.

Life is a messTorstai 12.04.2007 16:05

Monimutkaisten ajattelu- ja päätelmäketjujen tuloksena on sekasorto. En tajua itsestäni enää kai mitään. MOnimutkaisuudessa on se hauska puoli, ettei omaa suoraa linjaani tajua kuin monimutkaisesti ajattelevat ja itse ajattelen kaiken sen monimutkaisesti minkä muut ajattelevat suoraan. Päätelmäni menevät siis usein solmuun jo vain senkin takia.

Tulin tulokseen, että elämänmuutos voisi olla kohdallaan. No, sitähän piisaa. Ylioppilaaksi (wipii?), töihin, asumaan kylälle, muutto pois puumalasta (mihin??) ja uusien ihmissuhteiden solmiminen sotkemaan jo valmiiksi solmussa olevia ihmissuhteita.

Hienoa, upeaa, mahtavaa!
- Tai sitten ei.

Suoraan sanominen on valhe. Eihän kukaan sano suoraan. Suoraan sanomisen takaa etsitään piilomerkityksiä, ja kun niitä ei löydy ovat kaikki solmussa. Eihän asioita vain voi sanoa suoraan ja niin kuin ne ajattelee. Eih, ei missään nimessä. Kaikessa ajattelussa tulisi toimia kuin nainen ja puheen pitäisi olla täynnä piilomerkityksiä. Oletteko tavanneet miehiä, jotka puhuvat naista? Eli siis sanotaan toista ja tarkotetaan ihan toista, ja se toinen ei välttämättä liity mitenkään siihen mitä on sanottu. Jeh, solmu sanon minä.

Mikä on mies joka ei arvosta naisen suoraan sanomista, vaan tajuaa sen tahallaan väärin vedoten luonnonlakeihin naisten ja miesten erilaisuudesta? Miksi naisella pitää olla kaikenlaisia hienoja sanoja hallussaan miehen puhuessa rivosti? Miksi naisen kuuluu hävetä sitä, jos oma mies esittelisi omia sukukalleuksiaan muille? Häh, eihän se naiselta ole pois. Miksi naisen pitää parisuhteessa ajatella vaaleanpunaisesti ja suunnitella kaikkea kivaa ja söpöä ja yök. piste. Miksi näin? Eikö nainen voi vaan olla se sama henkilö päivästä toiseen, rivo ja vittumainen ja yhtä inhottava kuin aina ennen, sanomassa ennen ajattelua ja miettimättä tilanteen soveliaisuutta? Miksi naisen pitää muuttua niuhoksi, kitistä miehen perään ja olla ylihuolehtivainen kouho miehen vain jatkaessa samaa elämäänsä kuin aina ennenkin?

Miksi, oi miksi. Herätkää jo naiset hei pliis.

Mitä tapahtuu kun mies alkaa pihdata seksistä, muuttuu yltiöhuolehtivaiseksi ja erittäin mustasukkaiseksi? Mikä on tuolloin parisuhteen kohtalo, kun siivoamattomuudesta narisee ja naputtaa mies eikä nainen? Onko mahdollista, että parisuhteen ollessa tietyssä pisteessä naisesta tulee mies ja miehestä nainen, ja kun tämä tapahtuu, on suhde käytännössä kuollut. Näinkö se menee? Naisen on oltava nainen ja miehen on oltava mies.

Kuka meille määrittelee millainen on nainen ja millainen on mies?

Elämä ja ajattelu on kai monimutkaista. Kevään jatkoa odotellen hormoonien hyrräillessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.