IRC-Galleria

pienenpieniOtus

pienenpieniOtus

ei olekaan niin suuri.

[Ei aihetta]Perjantai 25.07.2008 08:04

Onneksi minut herätettiin tunti sitten, jonka seurauksena ei nukuta niin yhtään enää.

Repikää siitä. Hah!

hehee :DDSunnuntai 11.05.2008 02:26

"Poika ajaa lujaa moottoripyörällä 180 km/h
Tyttö:Hidasta,mua pelottaa
Poika:Enkä,tää on hauskaa
Tyttö:Eikä ole.Oo kiltti,tää on liian pelottavaa
Poika:Sano mulle sitten,että sä rakastat mua
Tyttö:Hyvä on,mä rakastan sua.Jarruta!
Poika:Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa
*tyttö halaa poikaa*
Poika:Ota mun kypärä ja laita se päähäs

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen vian seurauksena.Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä ja vain yksi jäi eloon."
Totta puhuen,matkan puoli välissä,poika huomasi jarrujen olevan rikki,mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta.Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä viimeistä kertaa.Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän,jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.

Jos sinäkin rakastat jotakuta yhtä paljon - kopioi tämä päiväkirjaasi"


Analysoidaanpa tätä nyt hetki. Ensinnäki ko päristelet pyörällä 180 km/h niin siinä ei palijoa kommunikoida. Vaikka tyypeillä olis ollu radioyhteys toisiinsa niin sen toisen puheesta ei saa vittuakaan selevää ko sillä ei oo kypärää. Morsettamallakohan ne tuon keskustelun kävi? Helevetinmoinen keskittysmiskyky poijalla, pisteet siitä. Ja miten helevetissä se poika oikein meinas tunnistaa OIKEIN kovan halauksen normaalista kiinnipitämisestä? 180 kmh lasissa pidetään perkele kiinni eikä meinata, vai hiuksistako se tyttö ensin kiinni piti? Moisesta vauhista kypärän vaihtaminen on kans melekonen stuntti, kumpasenkin pitää olla meleko riskejä kavereja, ja meleko (erittäin) tyhymiä myös ko yleensäkin lähti toinen kyyttiin iliman kypärää?? Jarrujen räjähtäminen muka syynä kypärän vaihtoon, ikinä kuullu moottorijarrusta? Ilimanvastuski on tuossa vauhissa jo niin kova ettei tartte kun vähän nousta siitä tankin päältä niin jo alkaa maisemista saaha jotain selevääkin. Ja mitä helevettiä, kyytissä iliman kypärää? Todennäkösesti tyypin pärrä meni mettään siitä syystä kun joku sittiäinen lensi silimään, ja tuossa vauhissa varmasti uppos se sittiäinen ja syvälle. Ja haluaisinpa tutustua siihen Teräsmiehen tyttäreen joka henkensä piti tuosta tällistä, 180 kmh vauhista seinään se on aivan yks lysti onko sulla kypärää ollenkaan vai kaks kypärää, vai kolome.. Tosin tarina ei tunnu mainittevan jäikö hempukka loppuelämäkseen kasviksi. Miksiköhän? Vuojen Tyhymä Paskiainen-kiertopalakinto jaetaan tänä vuonna hiukan etukäteen, ja tuon poikasen hautahan se on osotteena. Asetellaan se siihen kiven päälle kivasti. Jos jaksavat sen ruumiin rapsutella sieltä seinästä irti. Oppiipahan ottamaan huippuja jarruttomalla pärrällä.

Jos sinunkaan mielestä koko paskassa ei oo realismin häivääkään - kopioi tämä päiväkirjaasi! Kuka helevetti näitä oikein tekee??

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE! :)Keskiviikko 30.04.2008 20:21

Kiitos, ja kumarrus, kiitos!Sunnuntai 13.04.2008 22:26

Kommentteja on sadellut ihan miljoonasti tässä lähipäivinä, ja jokaiseen vastaaminen on ihan mahdotonta, tai ainakin sen tuntuista :D

Joten:

KIITOS KAIKILLE ONNITTELUISTA! ^^ :)

Kiittävät Ansku, Olli ja Kärtty-neiti
Kuvaus miusta:

"Olet intuitiolla varustettu, ihmisistä ja asioista huolta pitävä, rauhallinen ja rauhaa rakastava, syvällinen ja monisyinen ihminen. Osaat yhtä luontevasti kohdata elämän henkilökohtaisia ja analyyttisiä tilanteita. Ihmistyyppisi on yleensä sopivimmillaan sisäisten asioiden ja näkymien kanssa, mutta tarvitsee jossakin määrin myös ihmiskontakteja. Tämä vastakkainasettelu aiheuttaakin toisinaan ongelmia. Olet sanavalmis, empaattinen ja idealistinen. Yleensä kaltaisesi ihminen sanoo vain tietävänsä asiat suoralta kädeltä, mutta ei välttämättä osaa selittää asioita toisille. Tunnet vahvasti toisten ihmisten tunteiden mukana, ja osaat tunnistaa hyvän ja pahan eri asioista ja tilanteista. Tästä syystä sovellut ammatteihin, joissa ollaan tekemisissä ihmisten kanssa. Nautit siitä, että voit olla avuksi toisille. Kun olet tehnyt jostakin asiasta päätöksen ja asettanut tavoitteesi, mitkään järkisyyt eivät saa päätäsi kääntymään. Se, osaatko kääntää tämän ominaisuuden sinnikkyydeksi, vai oletko pelkästään jääräpäinen, määrääkin helposti koko elämäsi suunnan ja menestyksen. "


Kuvaus Ollista:

"Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä."

Veikkaukset pystyyn!Tiistai 18.03.2008 02:17

Nonnii, mie kans kerta muutkii näi tekkee. :)

Elikkäs, tehtävänä olisis siis veikata, että syntyykö meille vauva milloin ja mikä mahtaa olla sukupuoli.

Laskettuaika on tasan viikon päästä, eli tiistaina 25.3.2008.


Tähän tehtävään haastan kaikki jotka tämän sattuivat lukemaan!

Koska olen niin laiska....Torstai 14.02.2008 13:22

Päätin toivottaa kaikille OIKEIN HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ! :) näin vaan tämän gallerian kautta.
Googleta hakusanoilla: "(nimesi) on" (esim. "matti on") ja kopioi viestiin 5 tulosta.
näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.
Haasta tämän jälkeen 5 ystävääsi tekemään tämä.


1. Anniina on venäläinen hellittelymuoto Anna-nimestä, joka tulee heprean armoa tarkoittavasta nimestä Hannah.

2. Anniina on jo ihan kalkkis
pois voit jo heittää vauvantalkkis
Samoin myös appänkou-vaippas
ja esiin ota raippas.

3. Hurmaava animaatiosarja pienestä Anniina-hiirestä joka haaveilee Ballerinan urasta perustuu Helen Craigin ja Katharine Holabirdin maailman valloittaneeseen kirjasarjaan.

4. Viljelyvarmalla Anniinalla on aikaisuuteensa nähden erinomainen sadontuottokyky. Anniinan valkuaispitoisuus on lajikkeiston korkein. Anniina on viljelyvarma vaihtoehto koko kevätvehnän viljelyalueelle.

5. ”Lapset tietävät nykyään niin paljon niin varhain”, Anniinan äiti Aija huokaa. “Anniina on paljon kypsempi kuin minä hänen ikäisenään.”Tähän hommaan mie sitten nakitan seuraavat:

^I_S_L^ -> Kössin ja Tytin kumpaisenkin huom.
peikotus
hamsterdance
Mikki^ -> jos sen nick tollee ees kirjotettii :O

"Pääasia, ettei luule etsivänsä mitään"Keskiviikko 23.01.2008 21:34

- Fragonardin ratsumies,
Mechanema -runokokoelmasta

Kirjoittanut A.W Yrjänä

Koiramme ElmoTiistai 20.11.2007 22:13

Elmo heräsi maailmaan eräänä kylmänä yönä. Jo miltei heti näki että hänestä tuli tyttö. Perhe oli älyttömän iso ja he söivät vain marjoja. Koulussa hän opetti muita, siellä häntä ei pidetty tyhmänä.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi oudoksuttamaan laamat, niinpä huviksi tuli televisio.

Elmo kehittyi yhdeksännelläkymmenellä varsin ilkeäksi. Päähänsä hän sai oranssit hiukset, sekä tummanruskeat silmät.
Geologiasta johdatellen hän oli erittäin vaikuttava. Lempiruokaansa kaurapuurokeittoa hän sai työskennellen ympäristöystävällisenä city-mopona.

Elmo tupakoi ja käyttää nuuskaa viikonloppuisin. Alkoholia hän juo näyttelykoulussa.

Hän löysi itselleen puolison jonka kanssa ei päästetty naimisiin.

Sen pituinen se.

Hih <3