IRC-Galleria

piikkipaa

piikkipaa

kaikkien protagonistien antagonisti!

Jekku (koodinimi: täystuho)Torstai 24.04.2008 16:49

Jekku on saanut nimensä luontonsa vuoksi, koska Jekku yllättää aina kun sitä vähiten odottaa.

Jekku puree nenään ihmisiä jotka on just sanonut että "no eihän tää pure" xD ei kuitenkaan omistajaansa eikä ihmisiä joista muuten pitää.

Tai sitten Jekku on saanut nimensä Jägermaisterista.

Jekun lempiruoka on paistettu pizza.

Jekku pitää imuroinnista, Jekkua on imuroitu ainakin kolmella eri imurilla ja lopputulos on se että Jekku kehrää.

Jekku nukkuu mielellään kainalossa, kuten taistelijaparinsa Kurnau (koodinimi: terroristi), tai naaman päällä, tai sitten molemmat nukkuu päällekkäin niskan alla, niin että niska taittuu =)

Jekun uusi lempipaikka on vessan lavuaari, ainakin jos joku on suihkussa tai Jekku saa muuten vaan vähän kastella itseään.

Jekun uusi juttu on työntää pää kraanan alle kun sieltä tulee vettä, ja kastella päänsä, onhan se helpompaa kuin lipominen =)

No, ehkä jekku ottaa oppia ihmisistä vähän kaikissa asioissa, vähän niinkuin Kurnau, joka kävi vessanpöntöllä.

Jekku ei kai pelkää mitään, nukkuu kaiuttimen päällä, kun musa on täysillä, innoissaan hyppii sylistä syliin jos on paljon porukkaa ja kova meteli.

Jotkut jopa pelkäävät Jekkua koska se kuulemma puree pirun lujaa, no vähä nyt verta tulee, ehkä se on Jekun tapa tutustua ihmisiin =)

bäk in vaasaPerjantai 11.04.2008 19:01

kävin vähän tampereella shoppailees, joku känninen nainen sanoi "hei PYSTYtukka PYSTYtkö PISTÄÄN yhen tupakan" vastasin kohteliaasti "ei PYSTY ei PYSTY". tuli vastaan myös se tytskeli joka antoi numeronsa, mut sen piti mennä uimahallille suihkuun kuvauksiin xD ko se kaveri on valokuvaajatar tai jotain,. juupeli, se neuvo mut lähimpään pubiin niin pääsin tasottavalle. jollain tyypillä oli selkeesti menny hermot ku kävelin takas toimistolle, heitti jonku pahvimukin raivoissaan niin huusin sille iloisesti että "SINNE SUJAHTI!" se huusi mulle että "SAATANA!", totesin vaan että "paikalla" niin ei silläkään pitäny pokka.

Lintunen tuli tosiaan kyydissä vaasaan, mentiin vielä waildiin ja skaille ja fontanaan ja johannan ja ollin ja kaisun ja kans ko kaisulloli ja synttärit.
Nyt selviydytään kaisun luona, arrrrrrrrrrgh illalla töihin, mutta vaihtelu virkistää =)

TampereellaTorstai 10.04.2008 17:10

suoriuduin tänne ja moikkasin paria kaveria passionissa, jonna jäi kouvolaan, tunnin päästä sain jonku tytskelin numeron, menin shit lintua ja tontsaa moikkaan toimistoon ja ryybbäileen xD lähettiin taxilla be bobbiin, tontsa tarjos, ihan hauska ilta, oli kaikkee legendaarista xD nyt olis työpaikka mulla tampereella, helsingis ja turus =) johonki pitäis vissiin muuttaa joskus. vielä pienis hömpsyis toimistolla, pitäis käydä sannaa, pipsaa ja tiinaa moikkaas, shoppaileen ja sen jälkeen vaasaan :p

KouvolasKeskiviikko 09.04.2008 19:25

Kylloli hauskaa Hösäs =) käytiin vähä soppailees, löyty kaikkeja hauskoja jutskeleita, illeNmalla mentiin julian luo pasilaan ja tuli niille Janin bisseille käyttöö ku jätettiin auto parkkiin, aloteltiin julian (ja sen kämppiksien) luona, mentiin pummilla junalla hesan keskustaan ja baariin ryybbään, sit julian luo "jatkoille", pari tyyppii tuli messiin mut lähti aikas nopeesti, aamulla ajeltiin Kouvolaan Jonnan kaverin luo, jossain vaihees lähetään Tampereelle ryybbään xD

HelzinkisTiistai 08.04.2008 18:05

Käytiin Jania moikkaas Turus vielä, ei lähteny messiin mut antoi kaljakopan ja röökiaskin matkaevääks "tarttette kuitenki" =) päästiin hösään, käytiin jossain baaris kaljalla ja lataas läppäriä et näkee karttoja google-earthista, pienen eksymisen jälkeen päädyttiin systerin luo nukkuun ja nyt pitäis lähtee shoppaileen, illalla baariin rällästään, mennään varmaan kaverin luo nukkuun ja huomenna kouvolaan ja treelle :p

TurusMaanantai 07.04.2008 15:47

Päästiin turkuun saakka tällä road tripillä, porin kautta syömäs, käytiin baaris ja ollaan kaverin luona punkattu,. tuli tuttujaki vastaan baaris; kurosen janihan se sieltä sujahti =) entinen baarin omistaja vaasasta, lähteepi vissiin kyydis hellsinkiin sit ku sinne sipastaan, tampereellaki olis tarkotus käydä jossain vaihees, kattoo ny minne päädytään :p

Luottotiedot kunnossa?Keskiviikko 02.04.2008 13:50

- ei hätää -

www.hetivelkaa.com

Hommasin koiranTiistai 01.04.2008 19:57

kissat tykkää =)
pitäisköhän muuttaa isompaan kämppään tällä perheellä xD

[Ei aihetta]Tiistai 01.04.2008 19:08

(\_/)
(O.o)
(> <)

Tämä on jänö. Jänön nimi
on Jorma. Lisää Jorma
päiväkirjaasi niin autat
häntä maailman
valloituksessa.

Haah xDLauantai 29.03.2008 17:28

Systerin työkaverit (facebookis) sanoi et sillon kuulemma hyvännäkönen pikkubroidi ja että ne haluis tavata mut =) Pitää vissiin lähtee Helsinkiin jossain vaihees ku ei vaasas näytä kelpaavan ;p