IRC-Galleria

Juhannus takana...Sunnuntai 25.06.2006 13:19

Ja kova väsymys jäljellä! Vaikka eilen ei enää juihlittu, mikä oli kyllä oikeinkin viisas teko! Aikasin nukkumaan tai ainakn paljon aikasemmin kuin toissa aamuna ;) Mutta oli kuitnekin kivaa, kun Mia ja Pauliina täällä hippaloivat mun kanssa. Siis meillähän me oltiin. Syötiin ja juotiin. Nuo eivät saunaan tulleet niin mnähän saunoin. Eipä kai täällä muita ollut kotosalla, toivottavasti. Oli sen verra hyvii juttui varmaa,et naapurit olis ollu ilosii niit kuunnelles! Eilen olikin sit kolmosen porukka taas koolla :)

Tänään suuntaan keskustaan ja kamera korjattavaks jos nuo kauppaset auki... me nin sit siivotessa pudottaan sen kukan kameran päälle ja jne. Voi voi muo! Niin, ei sitte niit kuviikaa tullu oteltuu jussist.. Onneks metsästin tavallisen filmirulla ja siellä kai pari hassuu kuvaa on. Niiden kehitystä odotellessa ja filmirulla täyttymistä. Filin kehityksestä puheen ollen...tänään selvittämään josko nuo Anttilasta luovuttaa kuvii ilman sitä lappusta vastaan. Olen kadottanut! Ja kuvat on töistä ja ne pitäis saada lapsille ens viikon aikana!

Sitä pohtien aamukahville ja suihkuun! Ja linja-autoon istumaan, joskos ne kaupat olis auki ja linjabiileni saapuis tänne....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.