IRC-Galleria

Ja töistä kipin kapin kiireellä, etten myöhästy bussista ja näin matka lykkääntyisi tunnilla! Eipä siinä muuten mitään, mutta kun pitää ehtiä pankkiin ja parturiin tai pitäiskö sanoa kampaajalle... Mutta kuitenkin, kun ne on molemmat Porissa. Ehkä pitäis vaihtaa sitä koti pankkia, mutta ei nyt vielä jaksa, kun siitä tulee niin paljon hommaa. Sulje tilit ja vaa uus jne. Ei nyt jaksa ajatella sitä. Fiadoraan siks, että siellä on kiva käydä. Tosin eipä ole hetkeen tullut käytyy missään...päässyt hiukset kasvaan ;)

Töissä taas olen viihtynyt edelleen. Voi että mä nautin mun työpaikasta!

Kummiin tyyppeihin törmännyt! Bussissa muutamaan sekoon tai ehkä niillä vaan on jotain häikkää oikeesti. Oikeen pelottaa välillä, mutta päätinkin etten mene enää bussiin jos tämä yksi heppu tulee sinne. Tai ainakin poistun seuraavalla pysäkillä! Toivottavasti ei kovin usein tarvii samassa bussissa olla. No eipä onneks mun tarvii niin usein kulkee, kun työmatka se about 150m :D

Mutta nyt pakkaamaan loput tavarat ja tiskien pariin. Mukava tulla sunnuntaina kotiin, kun on siistiä! Mutta ihanaa päästä Poriin hippaloimaan kaverien kanssa! Lauantaina on erotiikka messut joissa käydään ja sitten baariin! Sunnuntaina ristiäisiin ja sieltä Jonna Turkuun ja sit takas Helsinkiin!

Mai

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.