IRC-Galleria

kaikki taas mun syytä... no mikäs siinä...aika hyvin ku mulle ollaa haukuttu yksii ihmisii ja nyt MÄ olen haukkunu niit... miks mä tekisin nii? mitä mä hyödyn siit?
eka se lähti siitä et toiset suuttu mulle et mä olen suuttunu niille ja parin päivän pääst mä olen haukkunu niit... wtf? Mä ite tiedän et niin ei ole ja tiedän vielä senki kenelt nä o lähteny liikkel... sil ihmisel on hiuka lentävä mielikuvitus ja se tykkää olla riidoissa ihmisten kans ja valehtelee sen minkä kerkee sen olen huomannu täs monien vuosien aikana.
mutki se sai joskus kierrettyy pikkusormen ympäril mut pääsin eroon siitä kiitos omalle perheelleni joka jaksoi tukea ja on vieläkin varoittanut henkilöstä se ei ole vaarallinen eikä sillee, kai sil on vaikutus valtaa vaa nii paljo... mut mä tiedän olevani aikuinen enkä hauku! mielipiteeni olen voinut sanoa (tyyliin mun mielestä noitten ei pitäis)
että kellä on noussu kusipäähän hä? ei mulla ainakaa...
puhukoot omasta puolestaan... mutta täs vaihees on vaikee muistel hyvii aikoja no ne varmaan jää tämän typerän asian peittoon ikuisiksi ajoiksi.
olen ylpeä itsestäni kuinka paljon olen jaksanut ja aijon jaksaa täst edeskin. ystäviä en omista paitsi oma rakas kultani! se on se mihin mä panostan täysillä!

KIITOS AVASITTE SILMÄNI! EN OLISI USKONUT ETTÄ TEISSÄ ON TÄÄ PUOLI NO ONNEKS EI TÄN KAUEMPAA KERITTY HENGAILEE. KIITOS OIKEESTI NYT TIEDÄN MITÄ OIKEESTI OLETTE

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.