IRC-Galleria

Hammas haasteesta.. eikun ;)Torstai 02.02.2006 01:16

Kiitos vaan sisko-Santru haasteesta, jota osasin jo odottaa uhotessani että helppo homma.. ;) Eli:

Haaste

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Pidän parvekkeen ulompaa ovea aina auki (paitsi jos lähden pidemmäksi aikaa pois kotoa). Muutaman kerran olen törmännyt oveen mennessäni parvekkeelle, koska useimmat vieraistani laittavat vaistomaisesti molemmat ovet kiinni. :)

2. Vaikka elän äärimmäisen boheemisti ja täällä on aina sotkuista, ;) saan hepulit jos suolapurkki on väärässä paikassa ja keittiön kaapinovet eivät ole täysin kunnolla kiinni. =)

3. Nukun neljällä tyynyllä ja kahdella peitolla, yksinkin (erityisesti) ollessani: Olen liikkuvaista sorttia joten tyynyjä pitää olla koko sängynleveydeltä, lisäksi toinen peitto on (mahdollisesti) päällä ja toinen syrtättynä kainaloon /käsien ja jalkojen ympärille.

4. Jos wc-paperirulla on kylässä tai muualla käydessäni asetettu väärinpäin, käännän sen aina oikeinpäin. ;) (mikäli joudut kysymään miten se on oikeinpäin, luultavasti itse laitat sen väärinpäin. :))

5. Mukista/kupista juon vain kahvia, teetä tai kaakaota. Kaikki muu juodaan lasista. Niin kerta. :) (Ja siideri juodaan aina pillillä. :))


Ja haasteen heitän seuraaville henkilöille:

Avain
Koi
Doria
Chachi
Hermostun

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.