IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Hammas haasteesta.. eikun ;)Torstai 02.02.2006 01:16

Kiitos vaan sisko-Santru haasteesta, jota osasin jo odottaa uhotessani että helppo homma.. ;) Eli:

Haaste

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Pidän parvekkeen ulompaa ovea aina auki (paitsi jos lähden pidemmäksi aikaa pois kotoa). Muutaman kerran olen törmännyt oveen mennessäni parvekkeelle, koska useimmat vieraistani laittavat vaistomaisesti molemmat ovet kiinni. :)

2. Vaikka elän äärimmäisen boheemisti ja täällä on aina sotkuista, ;) saan hepulit jos suolapurkki on väärässä paikassa ja keittiön kaapinovet eivät ole täysin kunnolla kiinni. =)

3. Nukun neljällä tyynyllä ja kahdella peitolla, yksinkin (erityisesti) ollessani: Olen liikkuvaista sorttia joten tyynyjä pitää olla koko sängynleveydeltä, lisäksi toinen peitto on (mahdollisesti) päällä ja toinen syrtättynä kainaloon /käsien ja jalkojen ympärille.

4. Jos wc-paperirulla on kylässä tai muualla käydessäni asetettu väärinpäin, käännän sen aina oikeinpäin. ;) (mikäli joudut kysymään miten se on oikeinpäin, luultavasti itse laitat sen väärinpäin. :))

5. Mukista/kupista juon vain kahvia, teetä tai kaakaota. Kaikki muu juodaan lasista. Niin kerta. :) (Ja siideri juodaan aina pillillä. :))


Ja haasteen heitän seuraaville henkilöille:

Avain
Koi
Doria
Chachi
Hermostun

Testitulos :)Tiistai 15.11.2005 17:45

15.11.05 02:36 <kennu> testi...

Kolmen päivän saldoMaanantai 14.11.2005 03:20

Meinasi unohtua koko juttu. ;)

12.10.05 17:43 <OneEye> Kaunis....
16.10.05 02:33 <Cybertrash> sä olet kaunis :)
14.11.05 01:00 <Jorkko> saisinkos mutustella poskeeni tän kaunottaren? nam ;)

Tämä on juuri sitä mitä en ymmärrä. Ok, onhan se ihan ok jos peili ei mene rikki kun siihen katsoo, tuntuu se joskus myös mukavalta kun ulkonäköä kehutaan. En vain aina ymmärrä miksei sitä voi tehdä julkisesti - privaviesteistä tulee aina sellainen limainen vonkausolo. :-P


Ja Jorkolle terveisiä, sopii yrittää. :-P Turha sitten syyttää kuin itseään jos jää kirjaimellisesti luu kurkkuun. :-)

Idean varjopuoliPerjantai 11.11.2005 13:16

..oli se että tästä tulee muutamien tyyppien temmellyskenttä ;) mutta ehkä alkuhuuman jälkeen into hiipuu kuitenkin. Annettakoon nyt kuitenkin seuraavallekin tyypille hetkensä julkisuudessa:

11.11.05 05:00 <epo> Hei beibi, saanks mä sitoo sun Nokia puhelimen laturilla patteriin kiinni, pukeutua parkkipirkoksi, tunkea pepsodent oral hammasharjan sun pyllyyn ja piiskata sua sunnuntaihesarilla? vastaa plz!!!


(surullista tässä on, että tytöt galleriassa, jopa vanhemmatkin luuskat, saavat tuollaisia myös ihan Oikeasti.)

Niinpä niin :)Perjantai 11.11.2005 05:09

1.11.05 03:07 <ajake> tännekkin voi vongata privana :-)

Tuota ei oikeasti voi laskea, mutta lupaus (tai uhkaus) on lupaus. :)
Jatkakaa harjoituksia. :P

Privaajat, vapiskaa!Perjantai 11.11.2005 05:03

Sain yöllisen kuningasidean.
En ole kovinkaan ihastunut privaviesteihin mitä minulle napsuu. Jotenkin tuntuu, että etenkin täällä, jos on jotain sanottavaa, miksei voisi sanoa sitä muiden nähden.

Niinpä olen päättänyt alkaa pitää privaviestipäiväkirjaa. :)
Tästä hetkestä eteenpäin jokainen saamani (niin, mahtaako niitä tulla enää =)) privaviesti päätyy tänne. :)

Niin, tiedän, ei minua suotta kutsuta v*ttumaiseksi pieneksi ämmäksi. :)
- Vanhemmat »