IRC-Galleria

pirppis^

pirppis^

On se kyllä kumma.

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 14.10.2006 17:42

Jos tänään tapahtuu jotain kivaa, kenties osaan huomenna olla vielä onnellinen. Jos huomenna tapahtuu jotain mukavaa, kenties osaan jo tänään sitä innolla odottaa.
Mutta entä jos tänään tahtuukin jotain muuta, huomennako vasta minä olen surullinen? Olenko minä surullinen vain huomenna? Ja entä jos huomenna tapahtuukin ikävää, pelkäänkö minä sitä jo tänään?

Kannattaako huomista odottaa, jos ei osaa olla pelkäämättä, miettimättä mitä pahaa voi tapahtua? Mitä tapahtuu huomenna?
Osaako kukaan odottaa huomiselta aina hyvää? Voiko jokainen huominen tuoda jotain hyvää elämääsi? Mutta voiko jokainen huominen tuoda aina pahaakaan? Voiko ottaa sen vähän hyvän pois?

Ehkä jos tänään minulle tapahtuu hyviä asioita, voisin unohtaa kaiken pahan ja hyvän voimalla elää pari päivää. Mutta entä sitten? Entä jos sitten tapahtuu ikävää ja minä vahingossa elän sen voimalla?
Ehkä me ihmiset emme osaa käyttää sitä hyvää, me vain odotamme pahaa ja kun se tulee, me otamme sen ja elämme masennuksessa.

Onko aina-onnellinen -ihminen käsite edes totta? Sitä voi miettiä, mutta siihen tuskin ikinä saa järkevää vastausta. Mitä tarkoittaa onnellisuus?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.