IRC-Galleria

pirppis^

pirppis^

On se kyllä kumma.

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 23.12.2006 22:46

PERKELE !!!! Siis ei voi olla niin vitun vaikeeta olla hyvä mieli ees joskus .
"Vittu ees kerran elämäs." Niinku tutus elokuvas sanotaan . No joko arvaat ?
A) Tuntematon sotilas B) Pitkä kuuma kesä C) Matkalla Mombasaan

Sen ku arvaat nii voit todeta kattonees liikaa kyseistä eokuvaa..

[Ei aihetta]Lauantai 23.12.2006 22:15

Huomenna on aatto.. Nii eiks tänään pitäs innolla oottaa joulua ja että pukki tuo lahjoja ?
Vaan minä se vaa istun yksin kotona. Oisin päässy kylille joo, vaan enpä halunnu. Enkä sano miks. Joulumieli kunniaan hip hei..
Joo, kyllä. Minäki ootan niitä lahjoja, en sitä pukkia niinkää. Ja huomen on varmasti ihan mukavaa, vaan eipä just nyt tunnu oikeen siltä..

Voispa jatkaa elämää. Jossai ohjelmassa selitettii jotain, että jumalan luomat hyvät asiat vaan kääntyy ihmisiä vastaan. Esim. näkö. Näkee hyvät asiat, mut jotku on voinu nähdä murhia ym. kammottavaa. Kädet. Niil voi tehä hyvää, mut voi tarttuu vaik aseeseen. Muisti. Hyvähän se on muistaa asioita, vaan ku muistoista ei pääse eroon vaikka haluais. Ja rakkaus. On hyvä olla rakastava vaan siihenki soppaan on keksitty mustasukkasuus.

Tässä taas tätä tylsää tekstiä. Huh huh... Että joku jaksaa. Vaan riemuisaa joulua teille.

[Ei aihetta]Perjantai 22.12.2006 13:38

Taas joku pääsi pois.

Meidän uskonnon ope sano, et helvetti ei ehkä olekkaa kuoleman jälkeen. Se voi olla maanpäällistäki. Mä ymmärrän miks se sano sen. Mä oon tietäny jo kauan sen. Liian kauan..

Miks lupaukset on keksitty? Miks meille on annettu puhe ja sanat? Siks, että me voitas valehdella ja satuttaa. Ilman haavaaki voi tosissaan sattua. Mulle on sanottu, et ei tuu verta, ei voi sattuu. Vaan kuka näkee, jos sydämeen sattuu?

Ei voi sanoo, et sydän olis säretty. Se on ollu jo niin rikki, et ei sitä voi enää särkee. Se tuhottiin kokonaan..

[Ei aihetta]Perjantai 22.12.2006 12:58

Soitteli tuuli jo kauan meille suruviestiä hiljalleen.
Katkesi elämän lanka, pois otti rakkaamme väsyneen.

Muistolle.

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.12.2006 23:00

"...Kaikki turhat kyyneleet ehkä loppuu sultakin. Kai ne loppuivat raskaaseen suruun, jonka yksin sä kärsinyt oot. Ilman syytäkin kärsinyt oot. Sua kahleet vieläkin painaa, jotka ahtaaksi käyneet jo on. Pian et yksin pysty niitä murtamaan..."

Miten ne kahleet vois saada rikki? Kuka ne osaa särkee?

[Ei aihetta]Lauantai 16.12.2006 20:28

" ...Haluat pois, et silti tiedä missä hyvä ois. Ja peität kaiken. Mitä mä teen, jos näkisin ees yhden kyyneleen, niin kuivaisin sen. Sä kerroit, että päivänvalo pelottaa ja silti valvot yösi etkä untä saa. En osaa auttaa.
Kai ehjin siivin me vielä joskus liidetään? Alhaalla jossain nukkuu kaikki muut. Kukaan ei löydä, pimeyteen meidät merkitään. Saa salaisuuden sysimetsän puut.
Sisällä on sinussa vesi raskas rannaton. Ja tahdotonta liikuttelee, kun vuorovesi nousee tai laskee. Vie onnetonta. Kun en saa sua kiinni, aina pelkään vaan sun satuttavan itseäsi uudestaan. Enkä voi auttaa... "

[Ei aihetta]Maanantai 11.12.2006 20:28

"...Paskaa ympärillä, mut sua vituttaa se ei saa. Paskaa ympärillä, mut saat niellä lisää skeidaa. Paska ympärillä saa sut vihaan tätä yhteiskuntaa. Paskaa ympärillä, ei kai kukaan edes huomaa..."

Kaikes pitäs olla vaan nii pirun vahva. Ja aina sitä paskaa tulee lisää. Ja sen takii kai tätä kaikkee vihataan. Eikä sitä aina huomaa.

On vaikee joskus huomata, et toisel on pahaolo. Se on tympeetä, ku ei tajuu auttaa. Vaik jos tietäs ja osais nii varmasti auttas. Hädässähän se ystävä pitäs tuntee.. Se vaa on joskus liian vaikeeta, eikä osaa olla tukena, sillon ku eniten tarvittas..

Mut kaikilla on ylä- ja alamäkii. Eiks nii? "..Kyynel valuu, sitte taas mennään.."
Niinhä se pitäs olla. Voi ku aina voiski aatella sen nii helposti. Et nyt vittuunnutaan oikein täysillä ja sit pidetään ainaki sen eestä hauskaa. Mut ainakaa ei pitäs luovuttaa. Senhä kaikki tietää.

Mut millonkohan voi sanoo tosissaan, et "...Vihdoin rauha, vihdoin uni..." ?
Millon kaikki -tai ainaki suurin osa- asioista on suht kunnossa, ettei koko ajan tarvis olla vihanen, surullinen, katkera tai pahoillaan? Että sais oikeesti kaikkien kans välit selviks?

Miten ihminen voi oppii anteeks annon? Siin on ainaki yks asia, mikä pitää opetella kantapään kautta. Eihä sitä muuten voi. Pitääkö aina ees antaa anteeks? Voiko aina kaiken sopia? Ei ehkä aina, mut jos sitä tosissaan haluu ja tekee sen eteen paljo, niin onha se ainaki yrittämisen arvosta.
Puhuminen on ehkä paras keino.. Mut sit kun sen alottaa, nii se pitäs tehä loppuun asti ja kunnolla. Kunnialla loppuun asti, eikö niin?

[Ei aihetta]Lauantai 09.12.2006 02:06

<
> no minuutti...... xD Siis suorastaan HUIKEE aika täs maailmas.

[Ei aihetta]Lauantai 09.12.2006 02:05

Jeeeeee. Jollaki meno päällä. Kyllähän sitä itekki sitte 48 v. synttäreillä :D EIKS NIIIII ?? Bileet. Ja vieläpä sellaset, että ne perkeleen yläkerran jätkät, jotka aina bilettää on kyllä KATEUDESTA VIHREITÄ !! xD

Terkkuja Tonilta- <
välikommentti

Kello on neljä yli kahentoista. Joo aivan. Tän kellon mukaan varmaan jotai aivan muuta xD Tai sit, ku tää paskan jauhaminen loppuu, se on luultavasti jo paljo enemmän. Tää kone on kyl yks haitari. Miettikääpä vaik sitä, mikä se on. HAH !!

[Ei aihetta]Maanantai 04.12.2006 18:26

On se kyllä.. Melekosta touhua x)

Rankka viikko koulus nyt. Siis tosi...
Maanantai : nukuin pommiin, heräsin puol 11 ja kerkesin vaa kahelle tunnille.Vitutti, ku jakso just alko, eikä oikein olis ollu vara olla pois.
Tiistai : kaks 40 min tuntia ja sit itsenäisyyspäiväjuhlat ja kotiin x)
Keskiviikko : vapaa.
Torstai : no se on ihan tavallinen tylsä paska..
Perjantai : 3 tuntia koulua ku välis on yks hyppy.
Voih, miten mä jaksan?? xD
Sit linkkurissa taas tunti ja illalla pidetäänki sit hope so hauskaa ;D