IRC-Galleria

pirppis^

pirppis^

On se kyllä kumma.

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 09.07.2007 23:25

Hubaa. Kerronpa tarinan.

Olipa kerran fiksu tyttö ja sillä totta kai kaveri. Ne päätti lähtee Rovaniemelle Sime rockiin. Nii ja totta kai ne aatteli, että no juuahan siel pitää. No tämä fiksu tyttö sitte hommas kirkasta juotavaa, Sprite-pulloon vielä, fiksukun oli.
Hirvee ongelmahan siitä tuli, että mitä sinne mukaan otetaan. Yksi kassi, mutta mitä sinne? No tämä pullo, pilttiä, trip-mehua, tupakat ja vesipullo. Siinä kai ne oli tärkeimmät. Liputki lähti mukaan, ja rahat.
Sinne ne meni sitte innossaan festareille ja älysivät, että no hei ku eihän alueelle saa tietenkää viedä alkoholia. Nooooo fiksuja ku ne oli nii päättivät viedä pullon mettään piiloon ja käydä aina välillä juomassa.
No se operaatio meni näin. Onneksi ne löysi hyvän paikan minne oli hyvä mennä, ja hyvä piilokin löyty. Tämä fiksu tyttö sitten katsoi ettei kukaan nää ja tökkäs pullon äkkiä pusikkoon. Sit ne lähti innossaan alueelle.
Jonothan siellä oli totta kai. Ja turvatarkastus. Vaan kyllä se sitten harmitti, kun se turvatarkastus oli ihan kehno ja turhaan oltiin pullo piiloon viety. Päätettiin hakea pullo vähän myöhemmin matkaan.
Nooo hyvä bändi kai se oli ja sitten pulloo hakemaan. Metikköön mentiin ja pullo löyty sieltä. No otetaanko hömpsyt? No totta munassa! No mutta HEI, täähän on se vitun VESIPULLO !!!

Nooo näin päätty fiksujen likkojen tarina. Haha.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.