IRC-Galleria

pirppis^

pirppis^

On se kyllä kumma.

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 28.10.2006 21:17

Pilkottiin äitin kans hirvee äsken (siis sitä eläintä, tiedätte). Oli sellasia lihasklönttejä ja niistä piti ottaa jänteet ja kaikki muu paska pois ja pilkkoo paloiks.

Äiti sitte tuumas, että on se hyvä ettet sä pelkää lihojen pilkkomista. Minä vaan viisaana, että miten tätä nyt vois muka pelätä? Äiti siihen, että ei monikaan sinun ikänen pystyis käsitteleen raakaa eläintä.

Hullu ajatus. Kuka pelkää kuollutta eläintä? Kyllä mullaki pokka pettää, jos nään sen hirven siel katossa verta tippuvana roikkumassa, mutta siisteinä lihoina, hui?

Niin että tehdäänpä tutkimus. Kuka pystyis ja kuka ei pystyis tekeen näille kyseisille lihoille mitään? Vai olenko mä jotenki outo...?

[Ei aihetta]Lauantai 28.10.2006 00:13

" Rakastele mua, niin rakastelet miestä. Lantiosi anna lanteitani piestä. Rakastele mua ja rakastele lujaa. Saata minut loppuun yksityistä kujaa. - - Salli minun tulla, salli minun täyttyä rakkaudestas. "


Kuka muu tykkää kyseisestä biisistä ?? :D

[Ei aihetta]Torstai 19.10.2006 14:50

Mitähä tuota tänää filosofois.. Eilen illalla / yöllä ku yritti saada unta, niin tuli joku tosi helmi ajatus, vaan muistanko sitä enää? No niin minä vähä aattelinki, en tietenkää.
Vaan sellanen yleishyödyllinen juttu - - - - - Ku puhuu tarpeeks, niin jotku voi luulla, että sä tiedät jotai. Mut sit ne toiset jotku kyl tajuaa ja ärisee, et " Hei piä pääs kii ja pakene Norjaan, ku kukaan tuota sun paskanjauhantaas jaksa kuunnella." Niin siinä saattaa ikävä kyllä käydä..

Ja nyt kun ite oon jauhanu tarpeeks paskaa, niin lähtis sit vaik sinne Norjaan. Lähtiskö joku seuraks? Joku? Kukaan? Sä tarjoot.

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.10.2006 23:07

Mä näin tänään jotain.... Sellasta mitä oon jo pitkään halunnu nähä, mut mitä vaan en harmikseni oo nähny liikkuvan mun näköpiirissä. Oli mukava kokemus pitkästä aikaa. Sellanen piristää, vaikka tietääki, että näkemiseks jää. Mut ehkä elämä hymyilee vähän aikaa x)

Lomaki alko just. Että tekemisen puute tulee varmaan vaivaamaan... Jos ei sit jotain aina keksi. Järkevää : Jos ei oo tekemistä niin on tylsää. Jos on tekemistä niin ei oo tylsää. Mä olen järkevä tänään xP

Vaan sellanen sivuhuomautus... : MÄ HALUUN BILEET !! Että ette viittis järjestää ?? :D Kyllähän sitä ite voi omalla kämpällä juhlia, vaan siinä on aina se emännän varjo ja kerrostalo, niin se suurempi, ja krhm..., kovaäänisempi bilettäminen sit aina jää.
Hyvää musaa, hauskuutta, kenties juomista. <--- ikävä, huoh.

[Ei aihetta]Lauantai 14.10.2006 17:42

Jos tänään tapahtuu jotain kivaa, kenties osaan huomenna olla vielä onnellinen. Jos huomenna tapahtuu jotain mukavaa, kenties osaan jo tänään sitä innolla odottaa.
Mutta entä jos tänään tahtuukin jotain muuta, huomennako vasta minä olen surullinen? Olenko minä surullinen vain huomenna? Ja entä jos huomenna tapahtuukin ikävää, pelkäänkö minä sitä jo tänään?

Kannattaako huomista odottaa, jos ei osaa olla pelkäämättä, miettimättä mitä pahaa voi tapahtua? Mitä tapahtuu huomenna?
Osaako kukaan odottaa huomiselta aina hyvää? Voiko jokainen huominen tuoda jotain hyvää elämääsi? Mutta voiko jokainen huominen tuoda aina pahaakaan? Voiko ottaa sen vähän hyvän pois?

Ehkä jos tänään minulle tapahtuu hyviä asioita, voisin unohtaa kaiken pahan ja hyvän voimalla elää pari päivää. Mutta entä sitten? Entä jos sitten tapahtuu ikävää ja minä vahingossa elän sen voimalla?
Ehkä me ihmiset emme osaa käyttää sitä hyvää, me vain odotamme pahaa ja kun se tulee, me otamme sen ja elämme masennuksessa.

Onko aina-onnellinen -ihminen käsite edes totta? Sitä voi miettiä, mutta siihen tuskin ikinä saa järkevää vastausta. Mitä tarkoittaa onnellisuus?

Mikäs siinä...Perjantai 15.09.2006 21:36

Näissä on jotain perääkin,vai?

A= seksikäs
B= yllätyksellinen
C= asioitaan jakava ihminen
D= varma
E= kekseliäs
F= cool
G= hauska
H= on aina siellä
I= enkeli
J= kaunis
K= saa aina kaiken sen mitä hän haluaa
L= itsepäinen
M= pahis
N= fantisoiva
O= suojelee kavereitaan
P= pehmeä
Q= ei valehtele melkein koskaan
R= saa tarpeekseen pojista/tytöistä
S= ylläpitää yhteyden hyvin
T= kiusallinen
U= mukava
V= ei valehtele koskaan
W= paljon kärsvällisyyttä
X= hassu
Y= äänekäs
Z= hyvä kuuntelemaan
Å= kohtelias
Ä= ei mene selän taakse
Ö= kiva


L= itsepäinen (no en varmaa..)
A= seksikäs (no en ainakaa..)
U= mukava (no varmaan..)
R= saa tarpeekseen POJISTA/(tytöistä) (no eipä muutakaan voi..)
A= seksikäs (no usko jo nyt vittu kerrasta..)

[Ei aihetta]Torstai 14.09.2006 16:07

Elämä potkii päähän.. Ja pahasti. Että perseestä..

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.07.2006 17:45

Onko sulla kipeitä ja arkoja? Tiedätkö sä niistä asioista kaiken? Mä en, omistani. Ainakaan vielä pari päivää sitten.. Melkein kaikkeen voi löytää vastauksen, kun penkoo oikeita laatikoita ja papereita. Tuli ite huomattua. Mut ku muualta ei saa tietää.
SAttuu se, joo, ja itkettää.

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.06.2006 23:28

Ja nyt tosta kaikesta haaveesta tulee totta. Käytiin kattoon sitä kämppää mihin muutetaan. Kamun ka. Meidän kämppä, enen asuttiin siinä. Että tuttu paikka :)
Jotenki tää kaikki, muutto + lukio yms. tuntuu nyt paljo todellisemmalta. Ku on käyny siel... Jännää.. x) Pitää eka remontoida. Mun huone ja maalata listoja muualtaki... Että kesä menee sit varmaan remontoidessa, mut ei haittaa :)
Vielä ku sais tiedon et varmasti pääsee sinne lukioonki, nii ois hyvä :P

Mutta, sitä todellista kesää ( mikä alkaa säätiedotusten mukaan huomenna ) odotellessa.

[Ei aihetta]Tiistai 06.06.2006 22:35

Tältäkö se sit tuntuu.... Oon oottanu tätä kesää, just tätä kesää, jotain apout 5 vuotta. Tätä kesää, että peruskoulu loppuu. Ja pääsee kotoo pois muualle opiskeleen.
Että tämä... No sanotaanko vaikka pienoishelvetti loppuu. Että pääsee elään omaa elämää eikä tarvii aina kattoo porukoita.
Ku ne.. No ne nyt on sellasie mitä en toivois niiden olevan. Ei tarvii enää kattoo niiden juomista. Eikä aina riidellä. Pääsee pakoon.

Mutta tämä tuntuu aika hyvältä. Vielä paremmalta sitten, kun pääsee tosissaan muuttaan. Ehkä se omaki elämä sieltä sit pilkistää... Ehkäpä.
Toivotaan.