IRC-Galleria

piuva

piuva

otti tatuoinnin!! :)
mie en enää koskaa hyppää sierran kyytii... tai sit meillä on maijan kaa aina joku saakelin pikku piru olkapäällä ku lähetää sierralla tai toisella liikenteesee.. no toine on vissii nyt jo aika romuna ettei siitä enää mitää huolta :)

ensiksi tähän kuuluu tonin sierra.eräänä lämpimänä toukokuun iltana työnsimme sen 10 kertaa käyntiin ja kaiken huipuksi se sanperin takakumin piti kans poksahtaa..mikäs siinä autto ku nauraa ja itkee suunnillee yhtä aikaa! xD

ja toiseksi tämä maijan oma pieni sierra. tämä tapahtui tässä menneenä vkonloppuna.lähdettiin inkeriltä kun pohja otti jostain kumman syystä kiinni (eikä ollut suinkaan ylimäärästä lastia takapenkillä!) ja eikös sieltä hajonnu joku bensapumppu tai joku sen tapane. oltiin juuri hakemassa erästä tyyppiä grillille ku bensa loppui kesken.ei siinä muuten mitä mutta ku loppui semmosee paikkaa ettei paljon liikennettä ole..ei muuta ku hätävilkut päälle ja oottamaa jos joku kiva kiltti ihminen ajaisi ohi ja auttaisi neitoja pulassa.näin onneks kävi ja päästiin joskus viiden aikaa meille nukkumaa..

vkonloppu oli muutenkin eritääin mielenkiintoinen..varsinkin lauantai!! :D tästä riittää hauskaa pitkäkskii aikaa.. kiitokset vaan marille ja satulle! xD ei saakeli.. "mie nuolen sinuu kohta sieltä" :´D hallelujaa vaa teillekkii x) eieieieiei..kuolee nauruu.. :D se sitten siitä.. älkää tappako minuu.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.