IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

And the waves suck you in, and you drownSunnuntai 20.05.2007 04:10

Kadun tätä varmaan noin yhdeksän tunnin päästä kun herään. Mutta olen salaa suunnitellut bloggaamista, kun tuon yhden ylläpitäminen on jotenkin niin hankalaa. Hukutin vielä salasanatkin sinne. Tai sitten tää on joku salaliitto.

En muista kuinka monta siideriä, mukillista toffeelikööriä maidolla tai roscaa takana, mutta kivaa oli silti. Aikaisin kotona, ehkä aikaisin myös nukkumassa. Huomen aamulla sitten krapula-innot <3 Mutta unohdin Twin Peaksin. Eka jakso kun missaan. Hemmetti. Noi ranskalaisetkin oli pahoja, vaikka se myyjäpoika oli aika symppis. Sinäänsä kyllä hieman limahtava, mutta ihan kiva riistotäteihin verrattuna. Joku vois nyt lähtä baariin miun kanssa?

Mihin tää aika menee? Vuosi sitten sai lukea oman nimensä lehdestä, nyt vuoden jälkeen siinä oli uudet ylioppilaat. Ihan hemmetin surullista, että loppujen lopuksi ole saanut mitään aikaan, paitsi myydä lukulaseja ja kartonkeja. Mutta ompa sekin jotain. Milloin löytää sen oman polun? Millon tietää varmasti? En minä halua testata. Haluan kaiken olevan selvää loppu elämää myöten tällä sekunnilla. Tosin se ei ole ollenkaan hyvä. Suurimmat ahdistukset ja riidat ovat aina johtuneet noista.

Minä yritän, minä yritän niin hitosti mutta koskaan se ei tee mitään tulosta. Tai jos tekee, niin se on miinuksella. Minä ihan oikeasti yritän ymmärtää, mutta en onnistu.

Rakastan muuten tätä Deftonesin uutta, varsinkin Cherry Wavesia.

K kuittaa.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.