IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
Tänä vuonna vähän erikoisempi ja huomattavasti paremmat bändit! Ne oli aivan loistavia, ihastuin uudestaan Himiin!! ♥ Ja Negativenkin tuleminen oli kiva ylläri! :) Vaikka pääasiassa Iron Maidenia lähdin kattoon niin kyllä Alice Cooper vei voiton sillä mahtavalla showlla! En tosiaan tienny et sen keikat on tommosia, se lupas kuolla lavalla neljästi mut kuoli vaan 3 kertaa? :o Eka Sille laitettiin pakkopaita ja sit giljotiiniin ja sit siihen ruiskutettiin jotain myrkkyä ja rullatuolissa pois lavalta, sit se pistettiin johonki laatikkoon josta pistettiin piikit läpi ja veri vaan roisku! ^^

Ja oon muuten ihan kunnossa, oli aika raju myrsky kyllä, en oo meinaan sellasta nähny! Onneks ehdin just juosta telttaan ennen kun pahin tuli, pitelin siitä kaksin käsin kii ettei se lähetey lentoon niinkun suurimman osan teltat teki. Onneks mulla oli niin paljon tavaraa mukana että nekin paino sitä teltan sisällä ja piti sen maassa :) Sisälle tuli kyllä paljon vettä jostain ja päällysteltta lähti melkein irti ja kamat kastu :D Ne lavat oli kyllä tosi karu näky kun kaikki pressut oli lähteny lentoon ja kakkos lava oli saanu vähän enemmän osumaa niin se oli sit kokonaan poissa pelistä.

Loppu hyvin kaikki hyvin paitsi mur kun Mötley Crüe ei soittanut, se oli kyllä suuri pettymys! :< Ei tullu otettua kun muutama kuva kun vasta paikanpäällä huomasin että kamerassa ei oo muistikorttia -.- Mäkun luulin ottaneeni ihan kaiken mukaan! Ja ainiin oli kiva huomata kuinka moni hulehti kun samantien alko puhelimeen tulla viestejä ja puheluita myrskyn jälkeen :)

Ennen kaikkea kiitos Ailalle seurasta ja kyytien järkkäämisestä!!! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.