IRC-Galleria

psktkr

psktkr

talk to me charlie, we're at drive-in

Blogimerkintä

- Vanhempi »

KESKITYSunnuntai 20.07.2008 22:14

Istanbulista jalkaisin kulkemaan lähtenyt saattue kierteli, kaarteli, mateli ja haeskeli itseään ensin välimeren rannoilta. "Välimeri olisi saanut jäädä väliin", kirjoitti myöhemmin eräs heistä, "reissu oli turha ja ruma. Abraham raiskasi muutaman neitsyen ja jotain muuta paskaa. Enimmäkseen olin humalassa, joten muistini hapuilee."

Elefantit olivat haaste Alppien paikkeilla, parkkipaikat olivat vähissä ja meininki oli muutenkin hyvin kuivakka. Huhutaan että saattue jakautui näillä main kahtia. Syynä pidetään yleisesti riitaa johon Noi seka Pal ajautuivat, kun molemmat olivat kiivenneet samaan puuhun tavoitellakseen taivaan pilviä eikä kumpikaan ollut valmis luopumaan paikastaan.

Palin sanotaan suunnistaneen länteen, jossa hänen suhteellisen kusipäisen jälkikasvunsa sanotaan olleen paskoja taiteilijoita, mutta hyviä hyppimään baaripöydille, istumaan vankilassa ja kävelemään muodossa. "Kyllähän meidän olisi pitänyt tietää että vituiksi sekin menee", tokaisi myöhemmin eräs vanhus kuolinvuoteellaan.

Pohjoinen sekametsä vaikutti kiinnostavalta toisesta osapuolesta, joten pienen lätäkön yli ja toiselle rannalle oli käyvä Noin retkueen reitti. Tässä vaiheessa erinäiset homoseksuaalit olivat väsyneet kävelyyn ja päättivät perustaa erillisyhteiskuntansa näille luodoille.

Loppu menikin sitten ihan päin vittua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.