IRC-Galleria

psktkr

psktkr

talk to me charlie, we're at drive-in

NauruMaanantai 28.07.2008 02:53

(Voi vikkelät vatkaimet, saksien teroituskappaleet, kumitupit, sukat ja kupit sekä muut taivahan nupit!)

Tänään on päivä kahden muun välissä ja kolmatta näkyy jo etummaisten pusikoiden takaa tai jotain sinne päin. Ja silti minä olen vielä minä ja sinä olet se toinen siellä jossain siinä samassa kuviollisessa mekossa ja nauhoissa ja paljeteissa ja naurussa ja humussa. Ja minä olen vielä minä, ja täällä ja makaan lattialla poski kiinni kylmässä muovimatossa ja kuuntelen kun linnut lentävät yksiöni läpi ikkunasta ilmastointikanavaan ja sieltä savupiipusta taivaalle ja pieni lapsi katsoo torin laidalta taloa ja luulee että minun ovessani lukee Hiiva.

Mutta tämä ei ole kumpu tai mäki tai harju tai kivikko tai laakso tai mikään muukaan sellainen. Tämä on neljä seinää, lattia ja jossain kaukana on varmaan katto ja katossa luukku, luukun takana tanssilava ja ympärillä tyhjää ja John Lennon on pukeutuneena teräväkärkisiin saappaisiin ja laulaa viimeistä sanaa niin hiljaa että ihmiset unohtavat nimensä.

Voisiko minulle kaataa vielä yhden? Persaukisen erikoinen ja suolapähkinät tahmivat kynnenaluseni moskallaan ja kaiutin laulaa vain ilmalle ympärillään. Ihmisiä varisee ovesta tumman sekaan aina kun lautanen lyö, stroboroska hyökyy päälle ja tekee tehtävänsä. Kattolampuissa roikkuu apinoita. Oksennusta, paskaa, kuraa, verta ja eritteitä valuu parvelta ja tahmii lattian. Vessajonossa pannaan.

Olen joutumassa päivän loputtua sinne mistä en muista aamulla herätä ja minä nauran itseni ulosheitettäväksi. Loska polttaa paidan alla ja silmäkulma vuotaa näköni pois ja minä nauran.

Ja minä nauran.

Ja ihmiset kulkevat ohi ja minä nauran yhä. Minä olen tuossa naurussa ja minä vuodan hiljaa tyhjiin ja ilmassa tuoksuu loka, marras ja se kaikki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.