IRC-Galleria

psychotropic

psychotropic

Everybody has their own opinion and own ideas of what beauty is.

GRRRRR!!!!!Torstai 24.04.2008 22:02

Pitäs tehdä kuviksen projektityöhönki niitä töitä, joita pitäs saada 10 vuoden sisällä ja mulla on 0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>______________< Tulee kiire tehä, tänäänkin piirsin sitten yhen työn siihen, mutta eipä siitä mitään tullu, joten heitin roskiin. En osaa piirtää nii sillä siisti. Pitäs opetella seki taito, mutta en jaksa ja turhaudun kun joku ei mee oikeen ja sitä myöten taidot ei kehity. Ja mä oon jumittunu ala-astelaisten kuvistasolle.. (osaan selittää ja tiiän, mulla on omituisia sanoja!!!) Huomenna kuvista... ja koulunjälkeen isille<3 Saan mieki viikonlopuksi nopeemman netin ku täällä korvessa on netti hitaampi ku etanan etenemis vauhti.

Olipas taas hauskaa koulussa, selitin taas jotain jostai videosta ku siinä selitettii ihosta ja se ukkeli joka kerto sitä sano kaks kertaa että MAANALLA!! Olin revetä luokassaki, vissii muut ei huomannu sitä x'DD Jaa, mitäs muuta innostuin selittämään..? öö....... Nii ja innostuin tietysti selittää Termiitistä jotain. Enhän mä koskaan mitää kellekkään selitä...

Kohta lähtee kissa. Se meinaa syyä mein sepelkyyhkyn ;___; (Meillä on pihalla sepelkyyhky) Eikä se usko mitään ku sitä kieltää syömästä sitä! No kissat on muutenki nii tyhmiä, että miten se voiskaa uskoa??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.