IRC-Galleria

psychotropic

psychotropic

Everybody has their own opinion and own ideas of what beauty is.

GRRR!!!Lauantai 26.04.2008 03:46

Väsyttää, joten pistetään sen piikkiin, tyhmät jutut. Yritin taas piirtää jotain randomii kuvistunnilla, tai jatkoin eilistä piirustusta (jonka tein joskus 00.15-00.45 välisenä aikana) se yrittää leikkiä RUKIA, mutta ei todellakaan näytä siltä, yhtään. -____-" En osaa vaan piirtää ja sillä siisti. Ärysttää se.

Ja serkku alko kuunteleen vieressä jotain teknoa... just tätä mun tuuria! murr.. syön sen pään, jos ei kohta laita poijes sitä.

Photoshoppi 0.7 pitäs saada jostain revittyä, tai no isi lupas ostaa mulle sen että pääsen muokkaan kuvii taas<3 Ku joudun muuten muokkaa isinkoneella kuva ja isin konetta en saa kotia (en asu isäni kanssa, enkä kyllä äitinikään vaan isovanhempieni luona.. se on monimutkanen juttu tai ainaki kuulostaa mun selittämänä monimutkaselta!) joten pitää saada se sit omalle koneell, vaikka kannettava ei olekkaan mikään paras kone. Haluisin oman pöytäkoneen, mutta ne on niin kalliita ja tänä vuonna laitettu uus kannettava, niin en ihan heti saa pöytäkonetta, tai en ala edes ostamaan. Joudun siis itse maksamaan tonkin kannettavan, joten en halua ostaa heti perään uutta pöytäkonetta (tai edes käytettyä, mitä minä tekisin kahdella koneella?)
Ihana kirjottaa pöytäkoneen näppäimillä, ku nää löytyy tavallaan paremmin<3 Tykkään pöytäkoneen näppäimistä enemmän ku kannettavan, bäillä on paaaaaljon helpompi kirjottaa ja kirjotan näillä paljon nopeempaakin, en tiiä miks, mutta kirjotan kuitenkin.

Kuten aikaisemmin jo sanoin, mä nyt puhun jotain ihmeellistä, enkä oikeestaan itekkään tajua mitä selitän taas vaihteeksi, ku oon nii väsy x____X

Taitas olla parempi mennä nukkumaan. Oho kello on jo kahtakymmentävaille yks! Menipä kymmenen minsaa nopeeta... Joo nyt meen enempää kirjottelemasta jotain rändömii, ettette saa ihan traumoja ku pääsen kirjottamisen vauhtiin unisena............ ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.