IRC-Galleria

psychotropic

psychotropic

Everybody has their own opinion and own ideas of what beauty is.

daadiidaadiidaaa!!!Maanantai 05.01.2009 05:11

Tylsää on ja tylsää tulee olemaan. Kello on kolme, kaikki nukkuu paitsi minä. Mistäköhän johtuu? Rytmi sekasin, mut eipä sitä tarvii muuttaakkaan seuraavaan puoleen vuoteen.
Ennen kesää saan EHKÄ oman järkkärin<3 Nikon D80 tai D90. Eihän niissää paljoa eroa ole, mut D90 olis sit lisänä videokuvaus ja muuta pikku säätöö enemmän ku tossa D80, mut saa nähä.

Max on ny 7 kk VASTA. Sais olla jo 1 ½ vuotias xDD Son nii piäni viel </3

Huomaa kyllä tekstistä että tylsää on ku en paljon kirjottamista keksi. Perkule.
Pitänee sit jatkaa kottareiden tekstien uusimista yms, Plööööh.

Voisin alkaa lukee Houkutuksen + muut sarjaan kuuluvat kirjat taas. Sit ois 8 kerta ku luen ekan kirjan enkä ollenkaan muista ulkoo sitä xDD Epäilystä en oo ehtiny viellä lukee ku kerran ja joudun ostaan uuden kirjan ku toi mun tuholainen päätti syödä sen kirjan. Vituttaa vielläki, mut oma vika ku jätin sen kirjan sängylle samaan huoneeseen pennun kanssa, jotein ei koiraa voi siitä niin kauheesti syyttää, mut saa siitä viel selvää ei sen puoleen. Ei se jyrsiny ku kannet vaan piloille, mut silti ostan uuden kirjan ku saan rahaa ja ostan uuden kuunki siinä samalla<3

olen erakoitunut tämän viimeisen kuukauden aikana aika pahasti. No siitä saa syyttä puhelinta ku se värkki meni ja hajos. Just enne JOULUA! En oo voinu vastaa viesteihin tai lähettää hyvän joulun/uuden vuoden toivotuksia kellekkään ;___;
Puhelin on ny korjaamolla, viety ennen joulua eikä vielläkään oo kuulunu mitään. Setä makaa sairaalassa suunnilleen jalattomana ku oli ennen joulua kolarissa, toinen kuoli. On silläki ollu tuuri mukana tai joku tuol ylhäällä tykkää siitä.

PLÖÖÖÖÖÖÖÖHH~~~~

Vois varmaan palauttaa rytmin normaaliin ku ei oo kiva valvoo yksin. NyyQ.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.