IRC-Galleria

pyrstöyskä

pyrstöyskä

on juhlimassa

aamuset pettymyset sukkes.Sunnuntai 06.11.2005 17:31

täsnäi ny viimese jonku viiko aikan ni oon heränny aamul. (oho:o) ja sit oon kattonu ikkunast ulos. koska nukun vääräs pääs ni nään heti puitten oksii vaa. JA SIT. unihiekka varmaan muodostaa sellasii kökkerökasoi muka niitte oksien pääl, ja sit mä pomppaan ylös sängyst sillee JEEEEE LUUUNTAAAA <3. ja sit mä katon uudestaa, ja sit tajuun et paskavitu, siel on taas satanu koko yön vaa vettä, eikä lunta tuu enää ikinä :'(.

ja saletisti siwatisti tän takii, et heti aamust viedää kaikki ilo, JA KU EI OO LUNTA ni tän takii saan kiukkupuuskii jostai iha tyhmist jutuist ja oon sikaväsyny. selkeestikki :) jos ois lunta ni voisin heittää lumipallol kaikkee mikä ärsyttää ni sit ei ne jäis kaivertaa :D

mut mä en nyt pysty ajattelee ku on nii karC olo. joku on varmaa yöl juottanu mul yöl jotai pirtuu ku ei 12 kaljast voi tulla näi hirveet oloo.

miltäköhä tuntuu ku pyörtyy..
ja milt tuntuu jätkäst runkata ekaa kertaa :o
(mä oon lukenu populäärimusiikkia vittulajänkältä ja siin se mies pussaa kylmäl ilmal jotai buddhatauluu ja jää kiinni siihe johonki vuoren pääl ja sit se kusee ittes siit irti :D hajosin. ja sit siin kuvattii et joku juttu tuntu samalt ku runkkais ekaa kertaa, et sitä vaa ei pysty lopettaa :DD mä en ensinnäkää kehtaa lukee sitä enää bussis ku hajoilen koko aja mut toisekski en voi lukee sitä bussis kauheesti ku jumitun siihe nii kovi et en haluu lähtee bussist ku sit pitää lopettaa sen lukemine :D ehkä maailman paras kirja ikinä :D joo ja sit siin on viel se et en voi tehä psykologian essei ku mä ajattelen koko aja vaa et "nytki mä voisin lukee tota ihanaa kirjaa. paska." ni mä tota voisin vaik mennä nyt lukee kirjaa :) kerron sit mitä on tapahtunu.)

ja sit mä haluaisin muute oppii jotai kieltä mitää kukaa muu ei osaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.