IRC-Galleria

pyrstöyskä

pyrstöyskä

on juhlimassa
oon nyt valaistunu. se päivä tuli sittenki. joskus tuntu et se jatkais vaa matkaas etiäppäi ja mä en ikän saavuttas sitä. jossai kohtii se tuntu et se ottaa ennemminki mua kii ku mä sitä. noni. no mut kuitenki. familia terhi alexandra raittola vm87 on nyt 18vee. mitä oon tästä saanu.
-ei kysytä paperei yheskää vitu kaupas.
-ostan kaikkee
-lutkutan siiderii joka päivä
-rahaa palaa turhuuksii
-ostan värilaji-valikoimii tupakkaa kaupast
-jännitän inssii
-kerään bensarahaa
-sain uuden murrosiän, sellasen minkä aikan ei pysty sietää vanhempiaa
-jos en saatana saa päättää ite ni suutun. koska mähän oon nyt itsenäinen aikunen (joka ei voi kertoo isil ja äitil kaikist paheist ku ne paheet kustannetaan isin ja äitin rahoil :D)
-haluun töihin
-en haluu kouluun
-haluun nukkuu aamusin ainaki sataan
-haluun koko ajan lyniin
-haluun koko ajan ajaa autol
-syön ihan sikana
-haluun riiviökakarapojan
-en voi lopettaa tätä listaamist

no mut moikka. juu kotta liv änd löörn beibi <3
5 päivän pääst mun ei enää ikinä tarvi pyytää ketää ostaa mul tupakkaa tai kaljaa.
5 päivän pääst pääsen toivottavasti omil papereil baarii.
5 päivän pääst pitää käyttäytyy.
sit ajetaa autol. ite omal. ja huolehtii bensoist.
5 päivän pääst menetän elämäni ku pitää koko ajan ravata pikkusil kaupas. enkä mä mitää eitä osaa sanoo.

ehkä mä en haluakkaa täyttää. sit vanhuus ja rypyt tulee vaan lähemmäs ja koht pitää jo käyttää ryppyrasvoi :/ voi kikkeli.

ja en voi ees kattoo aladdinii ku mun telkQ on palasina.

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.11.2005 20:50

maito haisee pahal.
7 päivää.
haluun rahaa.
haluun aikaa.
haluun et saisin jotai aikaa.
haluuuuun<3

liukaaast <3Maanantai 07.11.2005 22:17

oli niin kiveintä liukkaal :) mä haluun sellasen radan kotii. HEITIN YMPÄRI :P ja sit mä ajoin vähä sataa ja ohitin rekan ja jonku matoauton :p

varattii mul kirjalliset synttäreiks ja inssi tulee sit seuraaval viikol. WIHIUIUIUH <3

MÄ OON NII LIEKEISSunnuntai 06.11.2005 19:40

Niilan isoäiti nyt sit alko kummittelee niilal. yöl se tuli kuristaa sitä keltasil kalmasil sormillaa, ja se haisi imelält naisenhielt (joka on muuten karmee döfis) johon ol sekottunu tunkkast, maanalasta löyhkää. ja sitte pojat ei kekannu muut ko et niitte piti mennä kysyy neuvoo Ryssi-Jussilt neuvoo. Jussi ol sellane ko taikonu kerra ittes naiseks ku se karkas siperiast ja sitt se ei onnistunu kokonaa taikoo ittees takas ni nyt se on sellanen.. hamet käyttävä kaunis mies :D mut räjähtäny. ku joku kulkuri taitaa olla. noita-akka-ukko :) joo ja sit se jussi muuttu naiseks ku niila oli selittäny tarinan ja sit se nainen sano et pitää leikata silt akalt kalu irti. sit jussi pussas mattii ja hiplas sitä yäk, ja sit ne lähti karkuu ja jussi jäi itkeen ja sit pojat matkal näki mummeroisen ja sit se jotai ja jotai ja sit ne leikkas sen kalun irti ja tää oli muute kauhee kohta.

-Niila repäisi kiireesti hänen kaapunsa kahtia. Hän oli sen alla alasti. pari vanhoja ryppyisiä naisen jalkoja ja musta karvapehko niiden välissä. Ja karvapehkon keskellä oli jotain inhottavaa. varsi. joka eli. kiemurteli kuin käärme. se heilahti niilaa kohti ja sylkäisi. niila tarttui sen kyhmyiseen päähän, piteli sitä tukevasti ja sivalsi ripeällä liikkeellä kalun irti juurestaan-

ja sit se akka vajos sementtii ja joutus varmaan helvettiin. ja sit hajosin taas tänki kappaleen lopus.

-Viikon päästä saimme ensimmäiset munakarvamme-

haahaa :) asiast viidentee :)

nyt kaikki varmaan luulee et luen jotai kikkelikirjallisuut mut en sentää. täs kirjas on vaiks mitä. toi matti just seurusteli neljä päivää sellasen tytön kaa <3 aiettä.

tos alus oli yks ihana ajatus mitä en oo aiemmin tullu ajatelleeks.
-lapsena sitä tunsi, miten pitää olla-
niimpä :) enää ei osata käyttäytyy vaik tiedettäski mite pitäs olla.

seuraavaksi..

Yhdestoista luku
-jossa kaksi härkäpäistä sukua yhdistyy avioliiton kautta, minkä yhteydessä lihakset pullistuvat ja sauna syttyy tuleen.

MEEN LUKEE MOI

[Ei aihetta]Sunnuntai 06.11.2005 18:22

ja miksen mä käy enää ikinä leffas. jos oisin järjestelmällisempi ni ehkä mä kerkeisin tekee kaiken mitä haluisin.. vai? vai pitäskö mun tärkeysjärjestyttää juttui..mut en mä nii halua tehä koska sit mun pitää myöntää et koulu on tärkein ja sit mun pitäs aina eka tehä koulu ja sit huvit. yäh. vähä mälsää. eikä mittää lomaa ja hauskaa. huohhis. jos mä nyt vaa jatkan tätä kelpuutettavaks todettuu rataa :)

haluun nähä:
-tyttötähti
-madakaskari
-ring 2 ja 0
-en muista enempää.

haluun alkaa harrastaa joogaa ja sit haluun töihi ja ikiomaan kämppään. ja kaikki mun pitää lykätä kevääsee ku syksys on jo kaikkee :( hmph.

(pojat perusti pändin ja nyt niil oli eka keikka ja hahah ne veti jailhouse rockin meganopennettuna ja kirku ja pomppi :D tytöt taputti säälist :) to be continued...)

aamuset pettymyset sukkes.Sunnuntai 06.11.2005 17:31

täsnäi ny viimese jonku viiko aikan ni oon heränny aamul. (oho:o) ja sit oon kattonu ikkunast ulos. koska nukun vääräs pääs ni nään heti puitten oksii vaa. JA SIT. unihiekka varmaan muodostaa sellasii kökkerökasoi muka niitte oksien pääl, ja sit mä pomppaan ylös sängyst sillee JEEEEE LUUUNTAAAA <3. ja sit mä katon uudestaa, ja sit tajuun et paskavitu, siel on taas satanu koko yön vaa vettä, eikä lunta tuu enää ikinä :'(.

ja saletisti siwatisti tän takii, et heti aamust viedää kaikki ilo, JA KU EI OO LUNTA ni tän takii saan kiukkupuuskii jostai iha tyhmist jutuist ja oon sikaväsyny. selkeestikki :) jos ois lunta ni voisin heittää lumipallol kaikkee mikä ärsyttää ni sit ei ne jäis kaivertaa :D

mut mä en nyt pysty ajattelee ku on nii karC olo. joku on varmaa yöl juottanu mul yöl jotai pirtuu ku ei 12 kaljast voi tulla näi hirveet oloo.

miltäköhä tuntuu ku pyörtyy..
ja milt tuntuu jätkäst runkata ekaa kertaa :o
(mä oon lukenu populäärimusiikkia vittulajänkältä ja siin se mies pussaa kylmäl ilmal jotai buddhatauluu ja jää kiinni siihe johonki vuoren pääl ja sit se kusee ittes siit irti :D hajosin. ja sit siin kuvattii et joku juttu tuntu samalt ku runkkais ekaa kertaa, et sitä vaa ei pysty lopettaa :DD mä en ensinnäkää kehtaa lukee sitä enää bussis ku hajoilen koko aja mut toisekski en voi lukee sitä bussis kauheesti ku jumitun siihe nii kovi et en haluu lähtee bussist ku sit pitää lopettaa sen lukemine :D ehkä maailman paras kirja ikinä :D joo ja sit siin on viel se et en voi tehä psykologian essei ku mä ajattelen koko aja vaa et "nytki mä voisin lukee tota ihanaa kirjaa. paska." ni mä tota voisin vaik mennä nyt lukee kirjaa :) kerron sit mitä on tapahtunu.)

ja sit mä haluaisin muute oppii jotai kieltä mitää kukaa muu ei osaa :)

tsihhahPerjantai 04.11.2005 16:59

päivän tauon jälkee oon tääl taas :)

mä oon alkanu epäilee et mul on lukihäiriö. oho. koska mä en osaa kirjottaa enää mitää oikei, kirjotin tänääki sanan "johanna" "jannanna". ja oon täs nyt pari viikkoo huomannu et luen kaiken vääri ja kirjotan iha peffiksellee. mut enkunope sano et ei lukihäiriö voi tulla myöhemmäl iäl ku kysyin. oon aika varma et se on vääräs.

ja isi osti ingmanin maitoo :o mitävittuu.

ja tänää tuparit <3 jee. ja 13 päivää jälel! ja kaks päivää liukkaasee ajoo :/ aiettä.

hhhmmmm. mihin kaikki mun asiat on menny? mul piti olla vaik mitä asiaa.

mut mun serkku yllätti taas. kaveri osaa viittoo :) mä oon ylpee siit.

ja sit mä haluaisin sellasen taidon et osaisin lukee kirjaa sillee et vasemmal silmäl luen vasent sivuu ja oikeel oikeet. se ois nii kätevää. ja sit et viel oppeisin ne jutut.

ja ainii mä voitin lotos :) 12 euroo :o

no mut ei mul muuta

kiitti måj <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.11.2005 20:49

ei hyvi pyyhi.

rakkain galleriapäiväkirjani.Tiistai 01.11.2005 20:24

mä osasin tänää ajaa autol. eikä siinä viel kaikki, oon oppinu sammuttaa auton keskel risteyst nii hyvi et en ees ite enää huomaa sitä :) mut sit sen jälkee ei kyl sattunu enää pal mittää hyvää nii kaua ku olin turun rajoje sisäl. eka ketää ei ollu lähelläkää keskustaa, ketää ei tullu mihinkää ku kaikki teki jotai iha epäolennaisii juttui. sit sen jälkee mun kioskitäti ei myyny mul tupakkaa. sit sen jälkee ku poltin kolmanneksviimesen tupakan ni sit mun loppu kaasu sytkärist ni piti pummii tulta. sit sen jälkee aattelin et meen shoppailee. no ei mul mitää rahaa ollu ni sain ostettuu vaa kulmakynän (olin koko päivän kulmakarvaton ku aamul meni kynä katki, yks vastoinkäymine lisää) ja sit alko masentaa jo :D no sit joutusin venaa puol tuntii bussii ku katoin bussiaikataulust kello 16.21 et bussi menee 16.20. ni sit mentii 16.50. Joo. mut ei tä päivä nyt iha nii kamala ollu, maskus kaikki oli tas melkosen hyvi :)

MUT NYT TÄÄ OLENNAINE ASIA!

meijän koulu, siis niinkun monet varmaan tietääkin, pitää BILEET SOKERISSA 17.11 kello 21.00-03.00. lippuja FAMILIALTA kaarinalta tiinalta ym. ja sitte ikärajat on k16 ja k18. liput 3e. varokaa, jotkut kiskoo teilt jotai 5e niist lipuist, et kannattaa tulla halvalta fampalta ostaa :D no huh aika huono. muuuuut. BOTTOMS UP! ;)

t. pehmisfamppa