IRC-Galleria

pyrstöyskä

pyrstöyskä

on juhlimassa

Blogi

- Vanhemmat »

mainos.Maanantai 31.10.2005 20:09

FAMPPA PRESIDENTIKSI!!

mä lupaan järkät teil mina älskande medborgare (ja nyt svenskalaiset ei tarvi korjat mun kielioppivirhei) paremman maailman. niinko et sanotte vaan, et mitä haluutte, ni sit famppa järjestää :) ei haittaa kunha perustuslakiki vähä muuttuu, mut KYMMENT KÄSKYY EI RIKOTA :p mut ei kyl oikeestikkaa ko ne vetelee oikeesti aika fiksui rajoi. ainoo et must se toka käsky (vai kolmas?) et ei saa olla muita jumalia. must se on sillee vähän huono, koska must tuntuu et mä voisin kääntyy buddhalaiseks :O buddha tarjoo oikotien nirvanaan ;)

viel pari peetä ja äs.Maanantai 31.10.2005 19:42

mä haluun kertoo et sannapupu on ihan sikaihana <3 :)

rakas päiväkirja <3Maanantai 31.10.2005 19:39

tänään maksoin 42 euroa siitä että pönttö lääkäritäti (joka sano mun AJOKORTTIA kuvalliseks kelakortiks :O) totes et oon terve ku.. pukki :DD no hah. mul on röntgen-laser-näkö ja kuulo on.... tosi hyvä :) ja sit mä menin rastat pääs ajokorttipassikuvaa. voi että. mut eiks tää oo vaa kahen vuoden kuva? hyvä. hihhih sainki tekstarin lällällää :p

hetki


.
.
.
.
.
.
.


eehehee :D joo ja sit huomen on ajo. ja VOI ETTÄ joudun tonne noi liukkaal radal ens maanantain :/ mikä on pahint mitä vois tapahtuu? ajan seinäst ulos. onks siel ees seinii? :D mimmone vitun mesta se oikee on :D jännä juttu. mä kerkeen kyl reenaa sitä liukast sit talvelki :D ääliöpäät. no ei timppa on kiva <3 toivottavasti timppa ei galleria-irkkaa et se ei luule et nuoleskelen sitä :D viimeks ajotunnil me bongattii kaarinan autokoulun auto ja se näytti pizza-autolt :)

eikä siinä vielä kaikki! viel vähemmä päivii jälel ;)

ja radios kerrottiin et ihminen on luotu suutelemiseen. mä oon ihan samaa mieltä <3 paitsi et en kyl kokonaa. koska pussaamine voi olla kans järkyttävän kamalaa :D ihmisten ottas pitäs lukee sellasen sen ihmisen pussaamisen tyypilliset piirteet. niinku "märkä, kieli kurkus, talloo varpaat, rusentaa niskan ja kalistelee hampait." mul lukis tietty et "maailman paras, kokeile ihmees" ^^ no hah ei kai ny sentää. mut se kokelie ihmees lukis kyl ku eihä sitä muute voi tietää ;D mitä juttuu tää nyt on.

voi ei mun bambupuu kuolee :( miks mul ei mitkää vihreet eläimet pysy elos, EES VITTU KAKTUKSET :O vaiks kastelen maltillisesti ja puhelen ja soitan niil hyvää musaa ja elän sopivas lämpötilas. no yhen mä kyl heitin lattial kerra mut ei sitä lasketa :D mä liimasin sen kyl yhtee :)

voisiks mä nyt jo lopettaa tän jaarittelemisen.

hyvää yötä jeesus myötä kiitos tästä päivästä, se oli oooooikeeeeiiin kikatuksellinen :)

t:fambla (<3)

ps. isi melkee tänää näki ku tein pahuuksia, mut onneks mä näin sen ennen ku se näki mut ni mä pelastin tilanteeeen ^^ ois tullu tukkapölly.

pps. ei tä päivä viel oo loppu, brankkari nyt odottaa tietty viel! :) en mä mikää vakkari siel oo :D kuinni? :P

ppps. tulis jo viikonloppu <3

pppps. menis nyt jo kaks viikkoo <333333333

ja sit viel monta peetä ja äs. me kekattii miian kans pari hymiöö. eka kekoin et :D<3 on niiko tissihymiö. ja sit miia kehitti ideaa ja laitto sil viel nännitki :D3: LOL <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.10.2005 23:33

pppps. tää päiväkirjajuttu on melko turha :D

?Sunnuntai 30.10.2005 23:30

no mikäs ihme tää nyt on? hehhahehhee saaks mä vaa puhella kaikkii mukavii tähä ja ihmiset lukee kiinnostunein :D siistii!

no mut moikka.

ps. jee sain bilsatyhmän valmiiks! 27sivuu vaiks piti olla 15 sivuu :D lol vittu.

pps. aika vähän päivii jälel..

ppps. joo oon känniäälis, mut arvaa haittaako :p
- Vanhemmat »