IRC-Galleria

pyrstöyskä

pyrstöyskä

on juhlimassa

Blogi

- Vanhemmat »

rakas päiväkirja <3Maanantai 31.10.2005 19:39

tänään maksoin 42 euroa siitä että pönttö lääkäritäti (joka sano mun AJOKORTTIA kuvalliseks kelakortiks :O) totes et oon terve ku.. pukki :DD no hah. mul on röntgen-laser-näkö ja kuulo on.... tosi hyvä :) ja sit mä menin rastat pääs ajokorttipassikuvaa. voi että. mut eiks tää oo vaa kahen vuoden kuva? hyvä. hihhih sainki tekstarin lällällää :p

hetki


.
.
.
.
.
.
.


eehehee :D joo ja sit huomen on ajo. ja VOI ETTÄ joudun tonne noi liukkaal radal ens maanantain :/ mikä on pahint mitä vois tapahtuu? ajan seinäst ulos. onks siel ees seinii? :D mimmone vitun mesta se oikee on :D jännä juttu. mä kerkeen kyl reenaa sitä liukast sit talvelki :D ääliöpäät. no ei timppa on kiva <3 toivottavasti timppa ei galleria-irkkaa et se ei luule et nuoleskelen sitä :D viimeks ajotunnil me bongattii kaarinan autokoulun auto ja se näytti pizza-autolt :)

eikä siinä vielä kaikki! viel vähemmä päivii jälel ;)

ja radios kerrottiin et ihminen on luotu suutelemiseen. mä oon ihan samaa mieltä <3 paitsi et en kyl kokonaa. koska pussaamine voi olla kans järkyttävän kamalaa :D ihmisten ottas pitäs lukee sellasen sen ihmisen pussaamisen tyypilliset piirteet. niinku "märkä, kieli kurkus, talloo varpaat, rusentaa niskan ja kalistelee hampait." mul lukis tietty et "maailman paras, kokeile ihmees" ^^ no hah ei kai ny sentää. mut se kokelie ihmees lukis kyl ku eihä sitä muute voi tietää ;D mitä juttuu tää nyt on.

voi ei mun bambupuu kuolee :( miks mul ei mitkää vihreet eläimet pysy elos, EES VITTU KAKTUKSET :O vaiks kastelen maltillisesti ja puhelen ja soitan niil hyvää musaa ja elän sopivas lämpötilas. no yhen mä kyl heitin lattial kerra mut ei sitä lasketa :D mä liimasin sen kyl yhtee :)

voisiks mä nyt jo lopettaa tän jaarittelemisen.

hyvää yötä jeesus myötä kiitos tästä päivästä, se oli oooooikeeeeiiin kikatuksellinen :)

t:fambla (<3)

ps. isi melkee tänää näki ku tein pahuuksia, mut onneks mä näin sen ennen ku se näki mut ni mä pelastin tilanteeeen ^^ ois tullu tukkapölly.

pps. ei tä päivä viel oo loppu, brankkari nyt odottaa tietty viel! :) en mä mikää vakkari siel oo :D kuinni? :P

ppps. tulis jo viikonloppu <3

pppps. menis nyt jo kaks viikkoo <333333333

ja sit viel monta peetä ja äs. me kekattii miian kans pari hymiöö. eka kekoin et :D<3 on niiko tissihymiö. ja sit miia kehitti ideaa ja laitto sil viel nännitki :D3: LOL <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.10.2005 23:33

pppps. tää päiväkirjajuttu on melko turha :D

?Sunnuntai 30.10.2005 23:30

no mikäs ihme tää nyt on? hehhahehhee saaks mä vaa puhella kaikkii mukavii tähä ja ihmiset lukee kiinnostunein :D siistii!

no mut moikka.

ps. jee sain bilsatyhmän valmiiks! 27sivuu vaiks piti olla 15 sivuu :D lol vittu.

pps. aika vähän päivii jälel..

ppps. joo oon känniäälis, mut arvaa haittaako :p
- Vanhemmat »