IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Vittu!Tiistai 30.05.2006 19:47

Damn it, damn it, damn it, damn it! Eilen tuli juotua melkoisesti ja sitten en mennyt töihin tänään, stupid stupid stupid! Helkutti mistä mä saisin voimia että en joisi niin paljoa viikolla, vetäisin sit vaikka perseet aina viikonloppuisin mutta EI ARKENA KUN TÖIHINKIN PITÄÄ MENNÄ!

Mä oon niin vihanen ittelleni että taas repsahdin juomaan liikaa ja en sen takia töihin päässyt, nyt sitten huomenna odotan sitä puhuttelua joka kuitenkin tulee, olin mä kuitenkin kännipäissäni mailin lähettäny pomolle että tulen olemaan krapulassa ja että en pääse töihin sen takia tänään ja että toivoisin etten saisi hirveää puhuttelua koska kuitenkin rankaisen itseäni tässä nyt.

Oikeesti on hyvä jos pääsisin lähtemään heinäkuussa maalle niin ehkä saisin jonkinlaista rauhaa itselleni ja voisin vain yrittää nauttia siellä olosta, ainaista kamppailua se näyttää olevan mulla täällä, niin tunteitten kun muittenkin asioiden kanssa. En oo saanut taaskaan siivottua täällä kämpillä, ei vaan ole ollut voimia, pelaillut vaan ja nököttänyt koneella...onneksi torstaina on terapia niin pääsee taas vähän puhumaan näistä asioista mitkä mua ihmetyttää ja suoraan sanottuna vituttaa

Tuntuu taas että tää suuttumus, pahaolo ja se viha joka sisälläni velloo kohta räjähtää sisältäni, mut pitäis varmaan oikeasti lukita pois ihmisten ilmoilta, ei sais päästää tästä asunnosta pois.

Miksi sitä on niin sekaisin sisältä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.