IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

The end of my holidayTiistai 01.08.2006 20:55

No niin huomenna alkaa työt elikkä tänään on viimeinen lomapäivä ja nyt on ollut melko tapahtumarikas alkuviikko vaikka en hirveästi ole käynyt missään.

Eilen tuli ostettua uusi televisio kun vanha rupesi vetämään viimeisiä elikkäs tekstitv ei näkynyt enään ollenkaan ja tv:n päälle laittaminen oli työn ja tuskan takana joten veljen kanssa mentiin sitten giganttiin ja sieltä sitten tulikin ostettua sellainen taulutelevisio vaikka alunperin piti ostaa sellainen "normaali" televisio...broidilla kun on sellainen "manipulaattorin" taito välillä ;), mutta ei se mitään sainpahan kuitenkin gigantin käyttöluottokortin siinä sitten ja maksan tuota tv:tä puolitoista vuotta sitten :D. On kyllä paljon erilaisempi verrattuna siihen mihin on tottunut ja niin ohut.

Tänään sitten tuli vihdoin ja viimein uusi sohvani ja sain vähän muutettua kämpässä järjestystä :), nyt on ihan kivaa kun on uusi "ilme" olohuoneessa.

Murun kanssa menee edelleen hyvin, emme ole joka päivä kuitenkaan yhdessä vaan hänkin näkee ystäviään ja kuitenkin on tärkeää se oma rauha ja tila, huomenna tosin töitten jälkeen näemme kun minulle kuulemma pitää ostaa uusia vaatteita ;), edelleen olen iloinen siitä että pystyn olemaan oma itseni hänen kanssaan, pystyn olemaan avoimena ja kertoa tuntemuksistani, paitsi tällä hetkellä näitä huonoja paska fiiliksiä ei ole kun tuntuu onnelliselta, mikä on omituinen tunne :D. Mukava tuntea itseään energisemmäksi ja onnellisemmaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.