IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Rise and shineSunnuntai 06.08.2006 16:49

No niin sunnuntai päivä menossa eteenpäin hyvää vauhtia, tässä nyt koneella kirjottelemassa kun muru on olohuoneessa katsomassa TV:tä (pitää liittyä seuraan kunhan olen kirjoittanut tässä ), niin viikonloppu mennyt todella hyvin, perjantaina töitten jälkeen tapasin murun kaupungilla ja siellä vähän kierreltiin ja tultiin sitten miun tyköni ja erittäin mahtavasti tämä viikonloppu on mennyt . Eilen käytiin vähän ulkona ja nähtiin murun kavereita, tosi mukavia ja rentoja ihmisiä joiden kanssa on hyvin mukava heittää läppää ja "hölmöillä" . Taidettiin löytää murun kanssa meidän tuleva kantabaari, hyvää musaa, loistava tunnelma ja mukavat työntekijät.

Olo on ollut hyvä nyt pitkään, suuri kiitos siitä kuuluu kyllä murulle joka on saanut kun saanutkin sitä "haamukuvaa" pois mun mielestä mitä olen odottanut pitkään ja todella hyvältä tuntuu .

Töissäkin on mennyt hyvin vaikka onkin tätä "lomakrapulaa" päällä kun ei ole tottunut heräämään niin aikasin mut kyl tää tästä, ihan kiva mennä taas huomenna töihin.

Hyvä olo jatkuu edelleen....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.