IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Another week and still feeling good :)Maanantai 21.08.2006 11:51

Tässä sitä istutaan töissä kahvikuppi vieressä ja silmät ristissä (kun en ole aamuihmisiä niin olen aika murisija ;). Joo elikkä eilen käytiin murun kanssa "virallisella" vanhempieni tapaamisessa vaikka minuakin jännitti se että miten tämä tapaaminen menee niin se meni yli odotusteni kun varsinkin äiteeni ja muru kälättivät oikein urakalla ja sitä oli hauska katsoa, vanhemmat tykästy heti muruun ja muru tykästy myös vanhempiini :). Äiti sano että "ihana nähdä se vanha sinä joka on ollut niin kauan kadoksissa", se tuntui hyvältä sekin on merkki että olen vihdoinkin onnellinen elämääni.

Lauantaina käytiinkin sitten murun kanssa katsomassa Evita kaupunginteatterissa ja vaikka en ole mikään teatteri-ihminen niin oli kyllä mahtava esitys, siellä sitten tavattiin jotain murun tuttuja samalla. Kaiken kaikkiaan todella onnistunut viikonloppu :)

Muutenkin olo on ollut korkealla vaikka pelkäsin että 18 päivä toisi liikaa pahaaoloa mutta ei se tuonut ahdistusta tai masennusta pinnalle varmaan suurimmaksi osaksi kun olin melko huppelissa perjantaina ja kun kävin sitten murun kanssa katsomassa ilotulituksia.

Tuntuu kyllä pitkästä aikaa niin että olisin saanut taas uuden mahdollisuuden elämässä, ainut asia mikä pelottaa on että millon se seuraava pakollinen paha tapahtuu taas no mutta kuten kulta sanoi mulle "käydään se läpi kun se tulee sitten eteen".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.