IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Week's endSunnuntai 27.08.2006 17:29

Eilen siis oli miitti ja oikein mukavasti meni vähän jännitin mutta niin varmasti moni muukin kun oli uusia ihmisiä mutta hyvin meillä sittä juttua piisasi: Toisesta maailmansodasta-keskitysleireihin, TR:n jutuista-sairauksiin ja läppä lensi niinkuin yleensä tapahtuu . Ruoka oli erittäin hyvää ja oli mielenkiintoista katsoa kun marenqi söi hevosta ja outo_otus gnu-antilooppia . Varsinaisesta miittipaikasta sitten jatkoille ensin Prahaan ja sieltä Zetoriin, jatkoillakin oli kyllä mukavaa....arvosanaksi jos pitäisi antaa niin antaisin 10 (asteikolla 1-10)

Perjantaina tapasinkin sitten kullan isän ja tämän naisystävän, hekin olivat mukavia vaikka jännittikin se että miten suhtautuvat minuun mutta kuulemma pitivät minusta kovasti .

Töissä ollut melko "rankkaa" siis siinä mielessä että ihan kivaa on tehdä töitä mutta toisaalta taas tuntuu että revitään paikasta paikkaan ja oon ollu melko väsynyt tämän viikon, ens viikolla kait luvassa vähän samanlaista rulianssia mutta parempi sekin kun pyörittää sormia koneen äärellä.

Kullan kanssa menee todella hyvin, kiintymykseni vaan kasvaa ja kasvaa, kyllähän sitä ollaan ihan rakastuneita, edelleen ällikällä lyöty kun en voinut uskoa että näin voi tapahtua exän jälkeen mutta niin se vaan elämä näköjään muuttuu kun sitä vähiten odottaa.

Tämä taitaakin muuten olla joku ennätys mulla kun olen ollut iloinen ja hyvillä mielin sellaiset pari kuukautta melkein putkeen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.