IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Monday bloody mondayMaanantai 28.08.2006 23:53

Se on kumma kun on pari siideriä juonu niin ajatukset juoksee, miettiminen elämästäni mitä on tapahtunut ja miten tällä hetkellä menee. Vaikka nyt meneekin todella hyvin, oikeastaan en ole ollut näin onnellinen melkein 2 vuoteen mutta kuitenkin on asioita jotka kutkuttavat mieltä. Pelot varsinkin siitä miten tämä suhde menee, jätetäänkö jälleen kuin nalli kalliolle? revitään sydän ja murskataan?

Sitä on miettinyt paljon kaikkea mitä on tapahtunut, kaikkea tapahtuneita, hyviä asioita, huonoja asioita, ystäviä ja menetettyjä ystäviä. Sitä on huomannut kaiken koettelemusten jälkeen että sitä on varmasti kovettanut itseään ja alkanut suojelemaan itseään melkoisesti, huomannut että sitä on alkanut nyt 23-vuoden ja risat jälkeen pistämään itseään etusijalle kun ennen se on mennyt toistepäin.

Paljon sitä on miettinyt omia tekojaan, omia tunteita, mietteitä. On asioita josta ei todellakaan ole ylpeä ja kovasti miettinyt miten sitä on antanut itsensä tehdä niin.

Nyt kuitenkin elämä on paremmalla mallilla ja yritän panostaa että se pysyisikin niin, onneksi kulta on ymmärtäväinen näitten asioitteni suhteen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.