IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Lokakuu alkanutMaanantai 02.10.2006 13:10

Taas on vähän venähtänyt kun viimeksi päivitin päiväkirjaani joten aika taas olisi.

Viikonloppu meni todella hyvin, perjantaina muru tuli taas mun tyköni vaikka illasta meninkin sitten parin bändikaverin kanssa bisselle, oli kivaa viettää ihan "boys night out" -iltaa. Huomaa kyllä että sitä ei tule juotua nykyään paljoa noh toisaalta ehkä siihen vaikutti sekin että en halunut lauantaille kauheaa krapulaa kun käytiin sillon murun kanssa porvoossa.

Oli kiva matkata sinne autolla kun muru sai äiteeltään auton lainaksi viikonlopuksi niin päästiin vähän ajelemaan ja porvoo oli kyllä hieno kaupunki taas käydä. Oli mukavaa kävellä ympäri vanhaa kaupunkia ja katsoa sitä arkkitehtuuria mikä on jäänyt.

Sunnuntaina sitten käytiin vanhemmillani kyläilemässä, broidi oli perheineen kanssa siellä myös "katsastamassa" murua . Oli mukavaa viettää sielläkin aikaa ja ihana nähdä miten hyvin muru tulee toimeen vanhempieni kanssa. Nyt tosin muru on kipeenä, aika kovassa kuumeessa ja kurkkukipeenä, pitää tässä huolehtia hänestä ja tuoda kaupasta jotain hyvää kun pääsen töistä, kauhee hoivaamisvietti iskee päälle kun toinen jota rakastaa paljon on kipeenä....yeah i'm a bit softy

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.