IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Mitä sitä keksis otsikoksi?Tiistai 07.11.2006 17:40

Dodiin päivitetääns taas vähäsen tätä päiväkirjaa kunnolla. Kohtapuolin onkin syntymäpäivät kun täytän mahtavat 24-vuotta ja tosiaan nyt olevat syntymäpäivät tulevat olemaan paljon mukavemmat kun ottaa olosuhteet huomioon nyt :). Muru täyttää sen 22-vuotta 24.11 joten pidämmekin yhteiset juhlallisuudet 25.11. Aika paljon murun ystäviä tulee juhlistamaan sitä, muru sanoi tekevänsä jotain hyvää syötävää vieraille ja minä huolehdin boolista ;).

Muutenkin on mennyt mukavasti, ensimmäinen keikkakin bändin kanssa on tiedossa 8.12 joten nyt treenataankin kunnolla, tulikin ostettua ihan kunnolliset rumpukapulat tänään. Kovasti olisi suunnitteilla hankkia "lisäosia" siihen rumpuun jota soitan kun on vähän repsahtanut se mutta halvemmaksi se tulee ostaa uusia osia kun ostaa rummut kokonaan.

Viime viikonloppuna sitä oltiin murun kanssa hänen isän ja naisystävän mökillä, oli todella mahtavaa kun oli paljon lunta ja ei mitään ääniä, oli hyvin erilainen viikonloppu. Tulenkin mukavasti toimeen murun vanhempien kanssa ja hekin näyttävät tykkäävän minusta.

Tällä hetkellä muru on hoitamassa serkkuaan kun on saanut "pusutaudin" ;). Joten hän tulee sitten torstaina taas miun tykö. Siitä tulikin mieleen että ollaan katselemassa yhteistä asuntoa joko isoa kaksiota tai kolmio, mielummin kolmiota niin saisin nämä mun elektroniikkaroinat sinne ylimääräiseen huoneeseen niin saisin sen "mieshuoneen" :D.

Hitto pitäis siivota täällä ennenkun muru tulee torstaina pitää varmaan tehdä niin että laittaa tavaroita paikoilleen tänään ja huomenna sitten tiskaan tuon tiskivuoren tuolta, ei vaan jaksais mutta kyl se on tehtävä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.