IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Uutta päiväkirjamerkintääTorstai 16.11.2006 11:05

Siitä onkin taas vähän aikaan kun olen päivittänyt päiväkirjaani niin pitäähän sitä yrittää päivittää aina silloin tälloin. Eilen tosiaan oli TR:n 4-vuotis synttärikemut ja vaikka alussa vähän jännitti niin tosi mukavasti meni, melko nopeasti sitä tunsi olevansa "omiensa" joukossa niin sanotusti . Olihan tämä vähän erilaista kun yleensä miiteissä on ollut alkomahoolia mutta ihmeen sutjakkaasti ja mukavasti meni kuitenkin. Oli mukava jutella kaikenlaisista aiheista (kauhuelokuva keskustelu oli minusta huvittavin ). Kauhean helppo avautua kun on ihmisiä joilla on myös näitä MT-ongelmia. Jatkoilla sitten käytiinkin parilla, ihme ja kumma se jäikin siihen kahteen . Miitistä/synttäreistä jäi tosi hyvä mieli.

Murun kanssa menee edelleen hyvin, hän onkin majoittautunut nyt "lopullisesti" luokseni . Tässä sitä ollaan kateltu uutta asuntoa yhdessä mutta varsinaisesti voidaan muuttaa vasta maaliskuussa muistaakseni kun hän voi purkaa vuokrasopimuksensa nykyisestä asunnostaan (joku vuokraturva juttu). Vähän huolissaan ollut murusta että hänelle tulee burn-out kun tekee niin paljon töitä, tälläkin viikolla ollut yli 12 tuntisissa työpäivissä, mietin että miten hän jaksaa. Tiedän ettei hän saa tästä työharjoittelupaikasta palkkaa ja että rahaa hän tarvitsee kun opiskelijan rahoilla ei eletä mutta kuitenkin olen huolissani hänen voinnistaan .

Ensi viikolla on meidän molempien syntymäpäivät, ihan kiva siinä mielessä kun viime vuonna synttärit ei oikein tuntunut missään vaikka pidinkin pippalot sillon. Noh tänä vuonna onkin sitten paremmat .

Töissäkin on tapahtunut asioita aikalailla, ensin sain kuulla että kun helmikussa mun työt loppuu niin en voisi jatkaa enään mutta nyt on taas semmoinen asia kun yksikköni pomo sanoi tälle henkilöstövastaavalle että kukas hoitaa näitä mun hommia sitten kun ei ole ketään sopivaa siihen? Ja työkkärissä on sanottu että NKS saisi vielä kolmannen vuoden palkkatukiavustusta ja jopa enemmän avustusta rahallisesti niin palkkanikin nousisi siinä .

Kyllä se näköjään on niin että elämä antaa hyviäkin asioita osakseen välillä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.