IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Another week in life :)Maanantai 19.03.2007 11:53

Taas uusi viikko aluilla ja fiilis on melko hyvä . Voisi varmaan aloittaa viikonlopusta perjantaista.

Perjantaina oli tuo terapia ja siellä keskustelin aika paljon tästä että mua ärsyttää tietyt piirteet itsessä jota vielä teen jotka jäi entisestä suhteesta mutta terapeutti sanoi että kun suhde oli niin pitkä niin se vie aikansa ennenkuin niistä "tavoista" pääsee eroon ja olen samaa mieltä, onhan tässä pikkuhiljaa päästykkin eteenpäin. Muuten perjantaina oli melko "normi" päivä, muru oli illan taas töissä ja kotona pelailin ja join jonkinverran ylijäämä viiniä jota viime lauantaista oli jäänyt, ihan rentouttavaa oli.

Lauantaina oli tosiaan miitti ja oli tosi mukava nähdä muutamia uusiakin ihmisiä, alkuperäinen suunnitelma meni mönkään kun Omenapuussa ei ollut pöytiä varattuina vaikka olivat sopineet että tilaa löytyy kun olivat soittaneet ja sovittiin tämän henilön kanssa että otetaan tuo kabinetti pois varauksesta (kun ei tullut niin paljoa ihmisiä) ja että ottaisimme pöydän sieltä . Noh mutta onneksi meri keksi meille aivan mahtavan ravintolan Annapurnan joka oli nepalilainen ravintola ja minusta tuo oli kyllä parempi vaihtoehto tuon omenapuun tilalle, ruoka oli aivan ihanaa ja ei ollut kovin kallista, meni rahaa puolet vähemmän kuin viime miitissä. Keskustelu oli tosi leppoisaa, tuli taas naurettua hyvin paljon, se on tosi mukavaa että pystyy olemaan avoin ja oma itsensä näissä , puhuttiin ties mistä asiasta, vakavista asioista, sairauksistamme miten ne vaikuttaa elämäämme yms. Noita miittejä on todella kiva järjestää kun itselle tulee hyvä mieli ja on hyvässä seurassa . Ravintolan jälkeen lähdimme sitten jatkoille Bella nimiseen (muistaakseni se oli Bella) baariin ja kun pääsimme sinne oli aika hiljaista mutta ihmettelimme miksi vihreiden lippuja ja lappuja jaettiin siellä, noh sittenhän siinä tuli selville että siellä oli jotkut Vihreiden pippalot alkamassa ja kohtahan siellä nähtiikin Anni Sinnemäkeä ja muita Vihreiden edustajia . Kotio sitten lähdin siinä 12 aikoihin, ihan hyvään aikaan lähdinkin kun rupesi väsyttämään enkä halunut tuhlata enempää rahaa. Tällä kertaa miitissä meni paaaljon vähemmän rahaa kuin viimeksi, siitä olen tyytyväinen .

Sunnuntaina olikin sitten kahvituparit sukulaisille ja oli mukava nähdä murun sukulaisia ja tietenkin omia vanhempia sekä veljeä ja hänen lapsiaan . Aika paljon ihmisiä tuli paikalle ja olikin aika kuuma, enkä ihmettele yhtään että kun kestit oli ohi olin aika naatti. Olin muutenkin aika väsynyt enkä ollut kovin sosiaalinen tuolloin, kahvia tuli juotua aivan liikaa, hyvä ettei ylös tullut . Noh kun nuo kekkerit olivat ohi niin lähdettiin murun kanssa äänestämään, oli kyllä tosi inhottavaa lähteä siihen myräkkään joka ulkona oli mutta olihan se tehtävä "kansallisvelvollisuutensa" käydä äänestämässä . Oma ehdokas ei mennyt läpi mutta en sitä uskonutkaan. Kotia kun päästiin niin käperryttiin murun kanssa sohvalle kattomaan vaalituloksia ja olikin tosi mukavaa vaan olla ja pitää toista sylissä . Siinä huomasi miten paljon rakastankaan murua, ne katseet, kosketukset, halaukset yms. Siinä ajattelin miten onnekas minä olen kun hän tuli elämääni ja veti mut pois siitä pimeydestä jossa haahuilin päättömästi.

Vakka on vihdoinkin löytänyt kantensa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.