IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

OstoreissuTorstai 02.03.2006 21:57

Tänään on ollut kait suht.koht hyvä fiilis. Vaikka eilen tuli jälleen kerran otettua niin en viillellyt itseäni mikä on hyvä asia. Tänään sitten kävin vähän ostoksilla kaupungilla ensiksi suuntasin itikseen jossa oli puolenkuun hinnat ja kauhea ihmispaljous siellä, rupes vähän ahdistamaan ja tuli kuuma...siellä sitten kiertelin ja pelkäsin että näenkö exääni siellä ja itketti nähdä rakastuneita pareja siellä, muistot tulvi heti mieleen miten itsekkin käveli käsikädessä rakkaani kanssa, kävimme syömässä yhdessä ja kiertelimme kauppoja.

Noh mutta tulihan siellä ystävää nähtyä mikä piristi vähäsen mieltä, vaikka vaan ohimennen moikattiin mutta kuitenkin toi lämpimän fiiliksen . Sieltä sitten lähdin katsomaan Kampin kauppakeskusta ja aivan hirveä ihmispaljous sielläkin kun näköjään oli suuret avajaiset siellä, oli pakko ostaa jotain kylmää juotavaa (limua kylläkin)...tuolla reissulla paloi kyllä melkoisesti rahaa, pari peliä tuli ostettua ja parit dvd:t, nyt sitten kauhea ostajanmorkkis päällä, toivottavasti vaan rahat riittää tälle kuulle.

Reissu oli osittain ihan kiva, oli mukavaa käydä vähän kaupungilla mutta toisaalta kaikki se toi muistoja mieleen...jatkuvasti näyttää olevan kaksipiippuisia asioita mun elämässä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.