IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Uusi viikko elotonta elämää....Maanantai 06.03.2006 12:45

No niin viikonloppu on takana ja taas uusi turhuuksien viikko alkamassa. Viikonloppu tosin meni melko ok, perjantaina tuli taas "juhlittua" ja nyt meni kuitenkin sen verran hyvin että olin ihan hyvissä mielissä kun alottelin kotona sekä kun olin baarissa. Lauantaina sitten menin vanhemmille yöksi ja siellä oli ihmeen mukavaa, ei hirveästi ahdistanut mikä on aina plussaa.

Tänään onkin sitten vihdoinkin terapia jota olen odottanut yli puoli vuotta kaikkien vaikeuksien kautta ja todella toivon, että pystyn olemaan täällä pidempään. Tässä kuussa on Erosta Eteenpäin ilta ja ajattelin mennä sinne katsomaan minkälaista siellä on ja toivottavasti tulisi jotain lohduttavaa tai hyvää informaatiota. Uiminen pitäisi taas aloittaa mutta miten saan itsestäni liikkeelle kun töitten jälkeen olen aina niin uupunut etten jaksa tehdä yhtään mitään? No mut joo

Exä on ollut taas mielessä, nyt tosin ei hirveästi ole ahdistanut ajatella häntä, miettinyt kaikkea niitä asioita joita teimme ja nyt tullut mieleen ne meidän intiimit hetket hyvin paljon, koska suurimmaksi osaksi ne olivat mahtavia ja niitä muistelen haikeudella. Kovasti miettinyt, että ikävöinkö exääni vain hänen ulkonäön takia? Niin paljon analysoitavaa että en osaa sanoa oikein mistään mitään, ehkä tämä terapia auttaa "lokeroimaan" nämä palaset uomiinsa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.