IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Uusi viikkoMaanantai 13.03.2006 11:22

Olipas tapahtumavilkas viikonloppu (siis hyvässä mielessä), sanotaan nyt että alkoholia tuli otettua perjantaina että lauantaina, viiltelyhimoa ei ollut missään mikä on erittäin hyvä juttu ja oli mukava tutustua ihmisiin ja nähdä tuttujakin viikonloppuna. Perjantaina meni hyvin ja lauantaina vieläkin paremmin. Eipä ole melkein koskaan tapahtunut näin että olisi ollut hyvä mieli viikonloppuna. Tosin nyt väsyttää aivan mielettömästi kun ei saanut nukuttua viime yönä paljon ollenkaan, joskus kello 5 aikaan aamulla vasta tuli uni ja nyt töissä hörpin Red Bullia. Exää en ajatellut hetkeäkään viikonloppuna mikä on aina positiivista.

Keskiviikkona onkin kriisipisteessä aika ja odotan sitä päivää että pääsen vihdoinkin aloittamaan selvittämistä tästä mun nykyisestä kriisistä ja ehkä saada lokeroitua tätä kauheaa sekamelskaa joka sisälläni on ja saisin käsiteltyä tämän eron ja siitä aiheutuneet ikävyydet, viiltelyt ja juomiset.

Edelleenkin sitä tulee kajottua pulloon vaikka tiedän vallan hyvin ettei se auta mitään vaan että se aiheuttaa lisäongelmia, noh se ei olekkaan järkipuolen asia koska kun se tunne tulee niin sille ei oikein voi mitään. Onneksi tosin en ole viikolla juonut että olen töihin aina päässyt.

Sunnuntaina tuli pitkästä aikaan sellainen hyvä tunne (väsymyksestä huolimatta) olla yksin, tein mitä itse halusin, en kaivannut ketään sillä hetkellä siihen kun olla vaan itekseni ja katsella videoita, pitkästä aikaa sunnuntaina oli rauhallinen olo eikä ahdistanut ollenkaan tai masentanut. Toivon useammin että tapahtuisi mukavia viikonloppuisin mitä hyvin harvoin tapahtuu mutta taloudellisesti se tulee kalliiksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.