IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans
Eilen oli miitti, jotenkin jännitti aluksi melko lailla, en ymmärrä mikä siinä on että aina jännittää melkoisesti, mietin aina puhunko täysin päättömiä mutta se yleensä katoaa jossain vaiheessa, olin alussa melko hiljainen, on ollut jonkin verran masennusta päällä mutta kuten miitissäkin sanoin että en aio ottaa lääkkeitä vaan aion purra hammasta ja kestää sitä koska loppujen lopuksi olo on ollut parempi vaikkakin niitä "notkahduksia" tulee olotilassa. Oli tosiaan mukava tutustua uusiinkin ihmisiin miitissä ja nähdä vanhoja tuttuja myös. Kaiken kaikkiaan jäi erittäin hyvä mieli miitistä vaikkakin melko aikasin jouduin lähtemään kun tänään tosiaan oltiin murun ja tuttava pariskunnan kanssa Serenassa.

Aamulla tuntui että olisi melko paha krapula päällä mutta eipä ollutkaan vähäsen mahaa väänsi mutta se nyt on yleistä minulla. Tosiaan siinä 12 pintaan lähdettiin ja siellä sitten uitiin 6 tuntia . Nyt on todella väsynyt mutta tyytyväinen olo, piristi todella mieltä kun kävi siellä ja tuli varmaan jonkin verran jopa kuntoiltuakkin siinä ? .

Tulee aina hyvä fiilis kun tekee murun kanssa asioita yhdessä, oli se sitten vaikka kaupassa käyntiä tai muuta yhteistä tekemistä, itselle tulee semmoinen läheisempi olo aina niistä kun esim. jos vaan kykkii kotosalla niin arki iskee silloin enemmän ja tulee sitä että haluaa olla omissa oloissa. Vielä ensi viikko lomaa ja sitten alkaa taas työt, pitää yrittää olla stressaamatta syksyä kun silloin on isoja muutoksia tapahtumassa elämässä kuten autokouluun meno, uuden työpaikan etsimistä, sitäkin miettinyt että miten suhtaudun kun pitää jättää vanhat mukavat työkaverit? Mutta tiedän että elämä on täynnä muutoksia mutta pelottaa että kun jätän heidät niin en ole enään missään tekemisissä heidän kanssaan kun kuitenkin ovat olleet iso tuki vaikeina aikoina.

Nyt jatkamaan murun kanssa Frasierin katsomista

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.