IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans
Siitä on taas aikaa kun viimeksi olen kirjoitellut oikein mitään järkevää päiväkirjaan, ei ole vaan hirveästi innostanut . Eilen alkoi sitten työt taas ja loma loppui, toisaalta tuntuu että ihan hyvä kun loppui kun nyt taas jaksaa ja muutenkin nuo kelit ovat olleet melko persiistä ja sitä on sitten vain homehtunut kotosalla.

On tässä ollut mietteitä tulevasta syksystä kun pitää alkaa etsimään uutta työpaikkaa, hakea autokouluun koska työssäni on melko välttämätöntä olla ajokortti ja sekin vähän jännittää ja osittain myös stressaa kun tietää että siinäkin tulee menemään melkoisesti rahaa, onhan minulla jo ne rahat tuota varten mutta kun stressaa se että miten paljon joudun maksamaan pankille aina takaisin kun tuntuu että nyttenkin jo se kasvaa ja kasvaa (noh sellainen tuo käyttöluotto kai sitten on), pelottaa että joudun elämään loppuvuoden puuro/näkkileipä linjalla kokonaan . Noh mutta pakko se on koska se kortti tulee olemaan melko välttämätön elämässäni muutenkin.

Sitäkin mietin kun on "vain" nelisen kuukautta jäljellä työtäni ja joudun jättämään hyvästit tälle työpaikalle joka on ollut äärettömän hyvä minulle ja ollut todella tukena kun on ollut hemmetin vaikeaa (ero, "dr jeckyl & hyde" meininki, ystävän kuolema). 3 vuotta kuitenkin kun ollut täällä niin sitä on kiintynyt melkoisesti ihmisiin täällä mutta tiedän että elämässä on luopumisiakin ja en ole kuitenkaan ollut niin naiivi että olisin luullut olevani tässä paikassa koko aikaa. Itsellä kun kuitenkin on katse visusti ruusuisemmassa tulevaisuudessa ja tuosta olen ikionnellinen kun muru veti minut pois siitä pimeästä onkalosta jossa elin hyvin pitkään. Kukaan muu jonka kanssa olen seurustellut ole opettanut minua miten pidetään omia puolia ja sanomaan sitä "Ei" sanaa niin hyvin kuin muruni .

Itsellä on tuntunut että on tapahtunut suuria harppauksia parisuhteemme aikana, vaikka edelleen on ollut niitä hemmetin vertailuja exään niin ne on vähentynyt huomattavasti, olemme puhuneet siitäkin asiasta ja vaikka ne keskustelut eivät aina ole olleet mitenkään helppoja niin sen jälkeen itselle on myös tullut "oivalluksia" ja osa niistä peloista joita itsellä on ollut on kadonnut. Huomaan itsessä että en enään niin paljon pelkää sitä että toinen jättää (mitäpä se pelko on ennenkään auttanut? )

Tänä viikonloppuna onkin sitten Ankkarockiin jonne lähdetään murun ja muutamien hänen ystävien kanssa ja ihan innolla odotan sitä kun on ensimmäinen festari jossa olen käynyt . Ensi viikon viikonloppuna onkin sitten ropecon jonne murun yksi ystävä raahaa meidät ja kun ihmiset yleensä pukeutuu rooliasuihin siellä niin mekin sitten pukeudutaan asianmukaisesti ; Muru pukeutuu Corpse Briden Brideksi ja hänen äiti onkin tehnyt "hääpukua" hänelle tässä vähän yli viikon, itse tulen pukeutumaan Saksikäsi Edwardiksi . Pitää kysyä jos isältä löytyisi minulle suoria housuja jotka on minulle isoja, mustia henkseleitä ja mahdollisesti minulle isoa valkoista kauluspaitaa. Saksien tekeminen onkin sitten vähän hankalampi prosessi sitten mutta eiköhän nekin onnistu joten kuten .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.