IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

PäiväkirjamerkintääMaanantai 20.08.2007 12:56

Siitä onkin taas pitkä aika kun olen viimeksi päivittänyt päiväkirjaani, ei ole oikein ollut jaksamisia kirjoittaa pitkää litaniaa mitä kaikkea on tapahtunut elämässä .

Voisin varmaan aloittaa Ankkarockin muistelosta:

Ankkarock oli todella mukava kokemus, ensimmäisenä päivänä sitä tuli otettua enemmän alkoholia ja siinä kuumuudessa joka siellä oli niin ei ollut kovin järkevää, oli melko pitkään pää kipeenä siellä mutta kuitenkin pystyi nauttimaan eri bändien soitteloista, sunnuntaina sitten olikin täysin holiton päivä, silloin nautinkin paljon paremmin siellä ja löydettiin hyvä paikka jossa vaan makoiltiin ja "chillailtiin", onneksi silloin tosin löytyi hyvä varjoisa paikka. Pääsääntöisesti Ankkarockissa menin kattomaan Dir en Grey:tä että minkälainen esiintyminen heillä on ja pakko sanoa että aika mielenkiintoista varsinkin siinä vaiheessa kun tämä heidän solisit viilsi itseään vatsaan ja verta alkoi valumaan sieltä . Noh toisaalta he ovatkin japanilaisia ja heidän biisit ovatkin todella synkkiä. Noh mut kaiken kaikkiaan Ankkarock meni hyvin vaikka muru saikin sunnuntai-illalla ruokamyrkytyksen sieltä ja olikin pari päivää sitten kipeänä...

Noh siinä sitten kun hoivasin murua ja kun hän oli tullut voimiinsa taas niin itselle iski aikamoinen kesäflunssa päälle , olin yhden viikon pois töistä sen takia, mikään ei ole niin inhottavaa kun potea flunssaa hemmetin moisessa kuumuudessa ja kun on pidettävä lämmintä päällä ja juotava lämmintä . Noh onneksi se nyt on takanapäin ja toivottavasti mitään muuta ikävää ei sattuisi fyysisesti .

Onneksi ennätin tervehtyä Ropeconiin mennessä kun niihin pukuihin oltiin murun kanssa panostettu rahallisesti ja myös "tekemisesti" (en löytänyt järkevää selitettä näin aamusta mutta ehkä tuosta selviää kuitenkin ). Siis tosiaan minä esiinnyin Ropeconissa Saksikäsi Edwardina ja muru esiinty Corpse Briden Bridena. Pakko sanoa, että melko mielenkiintoinen tapahtuma tuo oli, tosin syöminen ja juominen että pelaaminen oli kyllä todella hankalaa "saksien" takia , murukin sanoi että tulipahan hänelle ensi kosketus miten toimia lapsen kanssa (tai hoitaa) . Hyvin monesti jouduin siellä kuvattavaksi, outoa oli olla "keskipisteenä" useaan otteeseen . Monet muutkin conilaiset olivat pukeutuneet joksikin roolihahmoksi ja oli kyllä ihan hauska katsella erilaista kirjoa .

Tällaista sitä on tapahtunut viime kirjoittamastani, arki jatkuu töitten merkeissä, jaksaminen heittelee todella ääripäitä tässä, ollaan murun kanssa räyhätty ja on ollut pakko käydä haukkaamassa happea ulkona mutta aina ollaan sovittu ja taas oltu läheisempiä. Pakko sanoa, että isomman kämpän siivoaminen, varsinkin imuroiminen on todella uuvuttavaa varsinkin hirveillä helteillä . Ensi sunnuntaina olisi tarkoitus vaihtaa makkarin ja olohuoneen huonekalujen järjestystä ihan toisenlaiseksi, ihan kiva järjestää kun tulee sitten vähän erilaisempi sisustus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.