IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Unet, ne unetMaanantai 27.03.2006 18:48

Ihmetyttää mikä hitto siinä on että kun elämä tuntuu niin turhalta paskalta niin sitten tulee nähtyä unta exästä jossa sitä on onnellisesti hänen kanssaan, okei kyllähän se unessa tuntuu hyvältä olla onnellinen hänen kanssaan ja en haluisi koskaan herätä siitä mutta kun sitten herää tähän surkeeseen todellisuuteen ja katsoo sitä tyhjää kohtaa vierellä niin on taas kerran päivä pilalla. Okei ymmärrän hyvin sen että alitajunta yrittää tehdä että olisi hyvä olla edes unissa mutta kun tekisi sitten sen niin etten muistaisi mitään niistä unista koska aina muistan ne unet joissa olen onnellinen ja rakastunut exän kanssa.

Kaikki jotenkin on vaan niin vaikeaa, nyt entistä enemmän vaikeampaa kun rakas ystäväni on kuollut ja pitäisi käsitellä sitäkin vielä, voimat ei vaan yksinkertaisesti riitä, siksi olenkin "lepolomalla" töistä nyt....suurimmaksi osaksi olenkin vain nukkunut ja paeta mahdollisimman paljon tätä todellisuutta.....tuntuu vaan että kaikki ihmiset jotka ovat mulle rakkaita niin lähtevät pois mun elämästä. En ole tuntenut itseäni näin yksinäiseksi pitkään aikaan.

Tuli käytyä siellä Erosta Eteenpäinkin illasta ja pakko sanoa että petyin melko paljon kun kaikki olivat keski-ikäisiä siellä ja ne olivat olleet eronneet joku 10 vuotta sitten tai jotain niin tuntu aika turhauttavalta kuulla niitä tyypillisiä "oot vielä nuori" "tuut vahvemmaksi vaan" shittiä. Itse kun kuvittelin, että siellä olisi ollut minun ikäisiä nuoriakin jotka olisivat olleet samassa veneessä kuin minä mutta joo eipä ollut niin....tyypillistä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.